ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O νέος σύντροφος της Lady Gaga - Μας τον σύστησε μέσω Instagram

O νέος σύντροφος της Lady Gaga - Μας τον σύστησε μέσω Instagram
Scott Roth/Invision/AP

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, τα διεθνή μέσα ασχολήθηκαν εκτενώς με το γοητευτικό άνδρα, με τον οποίο η Lady Gaga εθεάθη σε τρυφερά τετ-α-τετ, όταν το site Page Six δημοσίευσε φωτογραφίες του ζευγαριού σε μπαλκόνι ξενοδοχείου. Μάθαμε, λοιπόν, ότι πρόκειται για τον Μάικλ Πολάνσκι, επιχειρηματία και επενδυτή.

Η βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια και ηθοποιός, αποφάσισε να δώσει η ίδια απαντήσεις στα ερωτήματα που δημιουργήθηκαν για τη φύση της σχέσης τους και δημοσίευσε μια φωτογραφία της με το νέο της σύντροφο, ο οποίος την κρατά αγκαλιά, ενώ βρίσκονται πάνω σε γιοτ.

Οι δυο τους βρέθηκαν στο Μαϊάμι για το Super Bowl. «Διασκεδάσαμε τόσο πολύ στο Μαϊάμι. Την αγάπη μου μου σε όλα τα “little monsters” και τους fans μου. Είστε οι καλύτεροι», έγραψε η Lady Gaga στη λεζάντα της φωτογραφίας, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από δύο εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/B8HwxhuFmQg

Η Lady Gaga ήταν αρραβωνιασμένη με τον μάνατζερ καλλιτεχνών Κριστιάν Καρίνο, από τον οποίο χώρισε στις αρχές του 2019. Μετά, είχε μια σύντομη περιπέτεια με τον Νταν Χόρτον, έως ότου οι δυο τους χώρισαν τον Οκτώβριο. Παρά το γεγονός ότι τα δημοσιεύματα την ήθελαν να τα ξαναβρίσκει με τον πρώην αρραβωνιαστικό της, εκείνη μάλλον αποφάσισε να κάνει μια νέα αρχή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ