ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O Τζιμ Κάρεϊ αποκάλυψε ότι θα έκανε sequel της «Μάσκας» και έθεσε τους... όρους του!

O Τζιμ Κάρεϊ αποκάλυψε ότι θα έκανε sequel της «Μάσκας» και έθεσε τους... όρους του!
(Ian West/PA via AP)

«Ένας τρελός, οραματιστής κινηματογραφιστής», θα ήταν αυτός που θα έπειθε τονΤζιμ Κάρεϊ να επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη τον ήρωα που εκτίναξε την καριέρα του το 1994, το Στάνλεϊ Ίπκις στην ταινία «Η Μάσκα».

Στη διάρκεια της προώθησης της επικείμενης ταινίας στην οποία παίζει, την προσαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού «Sonic The Hedgehog», ο Κάρεϊ άφησε να εννοηθεί ότι αυτό που θα καθορίσει την απόφασή του να ξαναζωντανέψει τον επιτυχημένο τραπεζίτη που όταν ανακάλυψε μία πράσινη μάσκα μετατράπηκε σε έναν αδίστακτο, τρελό εγκληματία, είναι ο άνθρωπος που θα επιλεγεί για να σκηνοθετήσει την συνέχεια της Μάσκας.

Μιλώντας στο ComicBook είπε ότι «δεν πιστεύω στις συνέχειες και σε όλα αυτά τα πράγματα. Για μένα νομίζω ότι στη Μάσκα παίζει ρόλο ο σκηνοθέτης. Εξαρτάται πραγματικά από τον σκηνοθέτη. Δεν θέλω να το κάνω μόνο και μόνο για να το κάνω. Αλλά θα το έκανα μόνο αν ήταν κάποιος τρελός, οραματιστής σκηνοθέτης».

Το 2005 κυκλοφόρησε μία συνέχεια της ταινίας, χωρίς τον Τζιμ Κάρεϊ, η ταινία «Son of The Mask», αλλά δέχτηκε πολύ κακές κριτικές και δεν προχώρησε εισπρακτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ