ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εurovision 2020: Τα σχόλια των Ολλανδικών ΜΜΕ για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Εurovision 2020: Τα σχόλια των Ολλανδικών ΜΜΕ για τη Στεφανία Λυμπερακάκη

Με θετικό τρόπο είδαν τα ΜΜΕ της Ολλανδίας την εκπροσώπηση της χώρας μας στον 65ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από τη Στεφανία Λυμπερακάκη.

Με το που ανακοινώθηκε η επιλογή της Στεφανίας από την ΕΡΤ, τα Ολλανδικά media έσπευσαν να σχολιάσουν θετικά το γεγονός λέγοντας ότι το αστέρι από την Ουτρέχτη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision του Ρότερνταμ.

Η μεγαλύτερη εφημερίδα της Ολλανδίας η Telegraaf σε σχετικό ρεπορτάζ που φιλοξενείτε στην ηλεκτρονική έκδοση της, αναφέρει: «Η Στεφανία, που μεγάλωσε στην Ολλανδία, από Έλληνες γονείς, το 2016 εκπροσώπησε την Ολλανδία στη Junior Eurovision. Πρωταγωνιστεί επίσης στη νεανική σειρά Brugklas. Πριν από οκτώ χρόνια συμμετείχε στο The Voice Kids».

Αφιέρωμα στην ταλαντούχα τραγουδίστρια έκανε και το RTL Ολλανδίας επισημαίνοντας μεταξύ άλλων τα εξής: «η ολλανδο-ελληνίδα τραγουδίστρια Στεφανία θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision φέτος στο Ρότερνταμ. Θα συμμετάσχει με ένα pop τραγούδι που ονομάζεται Supergirl. Είναι ένα όνειρο της Στεφανίας που γίνεται πραγματικότητα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ