ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Κάιλι Τζένερ μεταμορφώνεται σε Μαρία Αντουανέτα για το Harper’s Bazaar (pics)

Η Κάιλι Τζένερ μεταμορφώνεται σε Μαρία Αντουανέτα για το Harper’s Bazaar (pics)
Evan Agostini/Invision/AP

Η Κάιλι Τζένερ είναι η ιδρύτρια της αυτοκρατορίας καλλυντικών Kylie Cosmetics, τα προϊόντα της οποίας γίνονται sold-out σε χρόνο ρεκόρ. Ξεπέρασε την αδερφή της και πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο στον κόσμο, Κένταλ, σε followers (161 εκατομμύρια η μία και 122 η άλλη), αλλά και έσοδα και πλέον μπορεί να περηφανεύεται ότι είναι η πιο πλούσια της οικογένειας Καρντάσιαν-Τζένερ.

Στην πιο φανταχτερή φωτογράφιση που έχει κάνει μέχρι στιγμής, η Κάιλι Τζένερ μεταμορφώθηκε σε σύγχρονη Μαρία Αντουανέτα για το τεύχος Μαρτίου της αμερικανικής έκδοσης του Harper’s Bazaar, φόρεσε περούκες και πληθωρικές τουαλέτες και πόζαρε με φόντο σκηνικά που έρχονταν σε πλήρη αντίθεση με την πολυτελή αισθητική των ρούχων.

Φορώντας μια τουαλέτα Giambattista Valli, υπέροχα φορέματα Dolce&Gabbana και Carolina Herrera και μια κάπα του οίκου Valentino, η Κάιλι Τζένερ φωτογραφήθηκε σε ένα περιβάλλον γραφείου, καθώς και μπροστά από ένα τραπέζι γεμάτο γλυκά. Τις αναγεννησιακές περούκες της, στολίζουν εντυπωσιακά headpieces με φτερά. Μάλιστα, σε μια από τις φωτογραφίες βλέπουμε και την κόρη της, Στόρμι, την οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύντροφό της, Τράβις Σκοτ -τον οποίο χαρακτήρισε ως «τον καλύτερο φίλο» της στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφιση.

Όπως αναφέρεται στο cover story, περισσότερη βαρύτητα δόθηκε στη φωτογράφιση κι όχι τόσο στο κείμενο, αφού η όλη διαδικασία με τις περούκες, το μακιγιάζ και την αλλαγή των ρούχων, διήρκησε 10 ώρες.

https://www.instagram.com/p/B8JsKa9nAcp
https://www.instagram.com/p/B8JaNj7JHhp
https://www.instagram.com/p/B8KK415prSJ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ