ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μικ Τζάγκερ: Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκαναν σεξ όταν εκείνη ήταν 15 χρονών

Μικ Τζάγκερ: Ηθοποιός ισχυρίζεται ότι έκαναν σεξ όταν εκείνη ήταν 15 χρονών
Joel C Ryan/Invision/AP

Η αθεράπευτη λατρεία του Μικ Τζάγκερ για το γυναικείο φύλο είναι γνωστή. Τώρα, όμως έρχεται στο φως ένα περιστατικό που δεν ήταν γνωστό και αφορά σεξουαλική του συνεύρεση με μια 15χρονη. Ήταν μία περιπέτεια που διήρκεσε δύο μέρες, το 1977, μεταξύ του τραγουδιστή και της μετέπειτα ηθοποιού Ρέι Ντον.

 

Η Ντον, κόρη του κωμικού Τόμι Τσονγκ, αποφάσισε περίπου τέσσερις δεκαετίες μετά το συμβάν να μιλήσει για όσα έζησε ως έφηβη, σε συνέντευξή της.

Η ερώτηση που έφερε την αποκάλυψη ήταν πώς τα κατάφερε και κέρδισε ρόλο στην ταινία του 1985 «Commando». Τότε εκείνη θυμήθηκε την περιπέτεια που έζησε με τον frontman των Rolling Stones. Εκείνος έκανε σεξ μαζί της όταν η Ρέι ήταν μόλις 15 ετών, την εποχή που ήταν παντρεμένος με την Μπιάνκα Τζάγκερ. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στη Νέα Υόρκη το 1977 και αμέσως πέρασαν τη νύχτα μαζί. Η Ρέι θυμήθηκε: «Ποτέ δεν με ρώτησε πόσο χρονών είμαι και ποτέ δεν του είπα. Δεν προέκυψε. Θυμάμαι ότι πίστευα ότι ήταν πολύ γλυκός. Είχε ωραία μαλλιά. Σκεφτόμουν πόσο όμορφος είναι!».

Σύμφωνα με όσα είπε η Ρέι, πέρασαν άλλη μια μέρα μαζί και μετά πήγαν σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Στη συνέχεια κατέληξαν σε μία συναυλία των Fleetwood Mac στο Madison Square Garden. Χρόνια μετά, το 1985, εκείνη εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ για το τραγούδι Just Another Night. Αυτό ήταν που την έκανε γνωστή και τη βοήθησε να κερδίσει ρόλους.

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι εκείνη η εποχή ήταν διαφορετική και το σεξ αντιμετωπιζόταν με άλλο τρόπο.

«Δεν έκανε κάτι κακό. Δεν με ανάγκασε να κάνω κάτι που δεν ήθελα. Ήταν η δεκαετία του '70, μία διαφορετική εποχή. Δεν ήμουν θύμα. Δεν θέλω να μπει σε μπελάδες εξαιτίας μου. Δεν ήταν τραυματική εμπειρία. Ήξερα τι έκανα. Δεν ήμουν μία αθώα μαθήτρια. Πάντα φερόμουν και φαινόμουν σαν μεγαλύτερη. Ήμουν σαν μεγάλη στα 15».

https://www.instagram.com/p/B6y0tAFpqcD

Η 58χρονη σήμερα Ντον είναι τρεις φορές διαζευγμένη και πλέον γιαγιά. Ο Τζάγκερ δεν μπορεί να διωχθεί πλέον καθώς έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ