ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μακόλεϊ Κάλκιν: Μιλάει για τον Μάικλ Τζάκσον και τις κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων

Μακόλεϊ Κάλκιν: Μιλάει για τον Μάικλ Τζάκσον και τις κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων
Jordan Strauss/Invision/AP

Το όνομα του Μακόλεϊ Κάλκιν έχει συνδεθεί άρρηκτα με εκείνο του Μάικλ Τζάκσον, όχι μόνο λόγω της στενής τους σχέσης, αλλά και του γεγονότος ότι ο Κάλκιν έχει υπερασπιστεί τον Τζάκσον πολλές φορές. Και τώρα, το κάνει ακόμα μια. 

O Μάικλ Τζάκσον πέρσι ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, με αρνητικό τρόπο, εξαιτίας του ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland», στο οποίο δύο άντρες περιέγραφαν πώς έπεσαν θύματα των αρρωστημένων ορέξεων του ποπ σταρ όταν ήταν παιδιά. Στην υπόθεση αυτή και στις κατηγορίες κατά του Μάικλ Τζάκσον έχει εμπλακεί πολλές φορές και το όνομα του Μακόλεϊ Κάλκιν, καθώς ο ηθοποιός όταν ήταν παιδί είχε αναπτύξει στενή φιλική σχέση με τον ποπ σταρ. Πολλοί έχουν αναρωτηθεί: ήταν και εκείνος θύμα; Ο ίδιος σε κάθε του συνέντευξη έχει αρνηθεί ότι ο τραγουδιστής τον έβλαψε και τον έχει υπερασπιστεί στο δικαστήριο, λέγοντας ότι όσα λέγονται για εκείνον είναι ψέματα.

Ο Κάλκιν πρόσφατα έδωσε μια ακόμα συνέντευξη στο περιοδικό Esquire και κάποια στιγμή ρωτήθηκε ξανά για τη σχέση του με τον βασιλιά της ποπ. «Κοιτάξτε, θα ξεκινήσω με μία ατάκα, που δεν είναι ατάκα, αλλά είναι η αλήθεια. Δεν μου έκανε ποτέ τίποτε. Ούτε τον είδα να κάνει κάτι. Και ειδικά πλέον δεν θα είχα λόγο να κρύψω κάτι. Ο άνθρωπος έχει πεθάνει», είπε.

Και συνέχισε: «Αν μη τι άλλο, τώρα θα ήταν η κατάλληλη στιγμή για να μιλήσω. Και αν είχα κάτι να πω, θα το έκανα. Δεν είδα ποτέ τίποτε, δεν έκανε ποτέ τίποτε». Στη συνέντευξή του, ο Κάλκιν διηγήθηκε και μία άβολη συνάντηση που είχε με τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο.

Οι δυο τους είχαν συναντηθεί σε αεροπλάνο λίγο αφότου είχε βγει το «Leaving Neverland». Ο Κάλκιν τον χαιρέτησε και ο Φράνκο αμέσως του είπε: «Πω πω, αυτό το ντοκιμαντέρ». «Εγώ δεν είπα τίποτε κι εκείνος συνέχισε και με ρώτησε τι πιστεύω. Εγώ τότε τον ρώτησα αν ο ίδιος θα ήθελε να μιλάμε για κάποιο νεκρό φίλο του. Κι εκείνος απάντησε πως δεν θα ήθελε» διηγήθηκε ο Κάλκιν».

Ο Μάικλ Τζάκσον είχε δικαστεί για σχετικές κατηγορίες και είχε κριθεί αθώος, ωστόσο οι φήμες εις βάρος του περί παιδικής κακοποίησης παραμένουν και ειδικά μετά το ντοκιμαντέρ «Leaving Neverland» φούντωσαν ακόμα περισσότερο.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ