ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζιμ Κάρεϊ: Φλερτάρει δημοσιογράφο on air και το twitter διχάζεται (vid)

Τζιμ Κάρεϊ: Φλερτάρει δημοσιογράφο on air και το twitter διχάζεται (vid)
Willy Sanjuan/Invision/AP

Ο δημοφιλής κωμικός Τζιμ Κάρεϊ έκανε ένα σχόλιο σε νεαρή δημοσιογράφο που του πήρε πρόσφατα συνέντευξη για τον ρόλο του στο «Sonic the Hedgehog» και έγινε αμέσως viral, με τις αντιδράσεις να είναι ανάμεικτες

Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε στη δημοσιογράφο του περιοδικού Heat, Σάρλοτ Λονγκ, για το ρόλο του στην ταινία που έχει ως κεντρικό ήρωα το γνωστό μπλε σκαντζόχοιρο, αλλά και τους επαγγελματικούς στόχους και τα όνειρά του.

Ωστόσο η ατμόσφαιρα της συνέντευξης έγινε άβολη όταν η δημοσιογράφος έκανε στον αστέρα του κινηματογράφου μία ερώτηση για το «bucket list» του, δηλαδή τη λίστα των πραγμάτων που θέλει να κάνει πριν πεθάνει. «Στην ταινία, ο Σόνικ έχει μια bucket list. Αναρωτιόμουν, μετά από όλα όσα έχετε πετύχει στην καριέρα σας και τη ζωή σας, υπάρχει ακόμα κάποια εκκρεμότητα στη δική σας λίστα;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον Τζιμ Κάρεϊ. Εκείνος την κοίταξε, χαμογέλασε και της είπε: «Μόνο εσύ».

«Μετά από αυτό τελείωσα, τα έχω κάνει όλα», συνέχισε ο ηθοποιός ενώ η αιφνιδιασμένη δημοσιογράφος ξέσπασε σε αμήχανα γέλια. «Ουάου. Δεν ξέρω τι να απαντήσω σε αυτό», είπε η Λονγκ στον Κάρεϊ κι εκείνος της απάντησε να είναι περήφανη για τον εαυτό της και να το απολαύσει. Το φλερτ του εννοούσε προφανώς. Δείτε τη συνέντευξη, με το επίμαχο σημείο να ξεκινά στο 1:40:

Αν και η ίδια η νεαρή δημοσιογράφος φάνηκε να κολακεύεται από το φλερτ του ηθοποιού, οι χρήστες του Twitter ενοχλήθηκαν πάρα πολύ, φτάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσουν τον ηθοποιό γλοιώδη, υποκριτή, να τον παρομοιάσουν με τον Τραμπ και να χαρακτηρίσουν το σχόλιό του υποτιμητικό απέναντι στην Λονγκ.

Άλλοι χρήστες, όμως, έσπευσαν να υπερασπιστούν τον ηθοποιό, λέγοντας ότι ήταν απλά ένα αθωο κοπλιμέντο που δεν προσέβαλε κανέναν, ούτε καν την ίδια την δημοσιογράφο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ