ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τέιλορ Σουίφτ: Στην κορυφή της λίστας πωλήσεων για την περασμένη δεκαετία

Τέιλορ Σουίφτ: Στην κορυφή της λίστας πωλήσεων για την περασμένη δεκαετία
Charles Sykes/Invision/AP

Η Τέιλορ Σουίφτ βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων μουσικών singles της περασμένης δεκαετίας. Δεύτερος, έρχεται ο Eminem.

Μεταξύ του 2010 και του 2020, η Τέιλορ Σουίφτ πούλησε περισσότερα singles από οποιονδήποτε άλλον τραγουδιστή, σύμφωνα με το Forbes.

Οι θαυμαστές της αγόρασαν 75.893.000 κομμάτια από την τραγουδίστρια, η οποία μετρά πάνω από 12 εκατομμύρια downloads περισσότερα από τον επόμενο τραγουδιστή με τις περισσότερες πωλήσεις, που είναι ο Eminem.

Ο ράπερ είναι ο δεύτερος στη λίστα με τις περισσότερες πωλήσεις καλλιτέχνης με 63.501.000 τραγούδια να έχουν πουληθεί μέσα σε 10 χρόνια.

Η Σουίφτ έχει επίσης την τιμή να είναι η τραγουδίστρια με 18 singles στο νούμερο 1 Digital Song Sales chart, κάτι που δεν έχει καταφέρει άλλος καλλιτέχνης. Η αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ έχει κερδίσει περισσότερα American Music Awards από οποιονδήποτε άλλο καλλιτέχνη αυτή τη δεκαετία, ενώ είναι επίσης η γυναίκα καλλιτέχνης με τα περισσότερα AMAs, με 23 νίκες. O Μάικλ Τζάκσον, κατέχει-μέχρι σήμερα- το ρεκόρ των περισσότερων AMAs, με 24 νίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ