ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζει: «Έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου»

Η Σάνεν Ντόχερτι συγκλονίζει: «Έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου»
John Salangsang/Invision for American Humane/AP Images

Στις 4 Φεβρουαρίου, μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America, η Σάνεν Ντόχερτι αποκάλυψε ότι ο καρκίνος επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια. Η τηλεοπτική Μπρέντα από τη σειρά Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς, εξομολογήθηκε πώς έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο τέταρτου σταδίου λίγες μέρες πριν το θάνατο του Λουκ Πέρι.

Κι ενώ το πρώτο της μήνυμα στο Instagram, λίγες ώρες αργότερα, δεν είχε πολλές λέξεις, η νέα ανάρτηση της 48χρονης ηθοποιού είναι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς τους ανθρώπους που την αγαπούν και τη στηρίζουν με τον τρόπο τους, αλλά και μία εξομολόγηση για το πώς η ίδια αισθάνεται αυτό το διάστημα.

«Θέλω να πω σε όλους σας, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αγάπη, τις προσευχές και τη στήριξή σας. Είναι μια παράξενη στιγμή για μένα κι έχω χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μου. Το να πω ότι έχω άγχος είναι λίγο, το να πω ότι παλεύω είναι οκ, αλλά πιστεύω ότι θα βρω τον βηματισμό μου, θα ψάξω βαθιά μέσα μου για δύναμη και θα τα αντιμετωπίσω όλα. Έχω τόσα να μοιραστώ, θα το κάνω αλλά τώρα θέλω να ξέρετε πόσο με έχετε βοηθήσει», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B8b_QzFBusx

ΔΗΜΟΦΙΛΗ