ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip της

Eurovision 2020: Η Στεφανία Λυμπερακάκη στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip της
INTIME/Ηλίας Κοτσιρέας

Οι προετοιμασίες για την Ελληνική συμμετοχή στη Eurovision 2020 συνεχίζονται, τρεις εβδομάδες πριν την επίσημη κατάθεσή της στην EBU. Η εκπρόσωπός μας, Στεφανία Λυμπερακάκη, βρίσκεται στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού «Superg!rl», με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό.

Η οπτικοποίηση της Ελληνικής συμμετοχής πραγματοποιείται ήδη με γυρίσματα που λαμβάνουν τόσο σε εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους. Η ΕΡΤ προτίθεται να δώσει στη δημοσιότητα το video clip στις αρχές Μαρτίου, χωρίς όμως να είναι ακόμα ξεκάθαρος ο τρόπος παρουσίασής του.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι το video clip και ταυτόχρονα το τραγούδι να παρουσιασθούν για πρώτη φορά μέσα από τη νέα ειδική εκπομπή της ΕΡΤ για τη Eurovision 2020, την οποία θα παρουσιάσει ο γνωστός ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Αντίστροφη μέτρηση

«Eurovision: Αντίστροφη μέτρηση». Αυτός θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος της ειδικής εκπομπής που ετοιμάζει η ΕΡΤ για τη Eurovision 2020 και για την οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει δελτίο τύπου σύντομα.

https://www.instagram.com/p/B8rIe8rJKop

Η έναρξή της τοποθετείται την Κυριακή 1η Μαρτίου και η θεματολογία της θα περιλαμβάνει όλα τα τελευταία νέα που αφορούν στο φετινό διαγωνισμό τραγουδιού αλλά και λεπτομέρειες σχετικά με τη προετοιμασία της Ελληνικής συμμετοχής με τη Στεφανία και το «Superg!rl». Πρόκειται για μια εσωτερική και εξωτερική συμπαραγωγή 12 εκπομπών που θα μεταδίδονται κάθε Κυριακή στις 5μ.μ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ