ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όζι Όζμπορν: Δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον

Όζι Όζμπορν: Δίνει μάχη με τη νόσο του Πάρκινσον
Jordan Strauss/Invision/AP

Σε ειδική θεραπεία για τη νόσο του Πάρκινσον, από την οποία πάσχει, πρόκειται να υποβληθεί  ο Όζι Όζμπορν. Ο τραγουδιστής, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος το πρόβλημα της υγείας του, αναγκαστηκε να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική.

Ο 71 ετών ροκ σταρ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον πριν από ένα χρόνο και σχεδιάζει να ταξιδέψει τον Απρίλιο στην Ελβετία, προκειμένου να συμβουλευτεί κάποιους γιατρούς που ειδικεύονται σε θεραπεία με στόχο τη μείωση των συμπτωμάτων της νόσου. Την ανακοίνωση της ακύρωσης της περιοδεία του έκανε ο ίδιος μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα στο διαδίκτυο:

«Δυστυχώς δεν μπορώ να πάω στην Ελβετία νωρίτερα από τον Απρίλιο και η θεραπεία θα διαρκέσει έξι εβδομάδες» ανέφερε.

Ο Όζι Όζμπορν διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον μετά από μια άσχημη πτώση που είχε, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Και τότε χρειάστηκε να ακυρώσει μια σειρά συναυλιών του καθώς του ήταν αδύνατο να σταθεί πάνω στη σκηνή. Αμέσως μετά τη διάγνωση, ο πρώην frontman των Black Sabbath, έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του, απευθύνθηκε σε αρκετούς Αμερικανούς γιατρούς οι οποιοί, ωστόσο, δεν είχαν να του προτείνουν τρόπους αντιμετώπισής της ασθένειάς του.

Γι' αυτό και αποφάσισε να ταξιδέψει στην Ευρώπη προκειμένου να υποβληθεί με μια νέα θεραπεία.

Ο ίδιος είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι θα καταφέρει να αντιμετωπίσει επαρκώς την ασθένειά του. Τους προηγούμενους μήνες, παρά τα προβλήματα, κατάφερε να ολοκληρώσει το νέο του άλμπουμ το οποίο θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή με τίτλο «Ordinary Man» ενώ δεν έχει ακυρώσει την ευρωπαική περιοδεία του η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2020.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ