ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζόνι Ντεπ: Τα μηνύματα της οργής για την Άμπερ Χερντ - «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»

Τζόνι Ντεπ: Τα μηνύματα της οργής για την Άμπερ Χερντ - «Ας την πνίξουμε και μετά να την κάψουμε»
Rich Fury/Invision/AP

Νέα στοιχεία για τoν ταραχώδη γάμο του Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, έρχονται στο φως της δημοσιότητας, μέσα από γραπτά μηνύματα που της είχε στείλει ο ηθοποιός. Τα μηνύματα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της μήνυσης που κατέθεσε ο Ντεπ εναντίον της εφημερίδας The Sun.

Ο ηθοποιός κατηγορεί τους εκδότες της βρετανικής εφημερίδας The Sun και τον αρχισυντάκτη Νταν Γούτον, για ένα άρθρο στο οποίο αναφερόταν ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του. Σε μια πρώτη ακρόαση, την Τετάρτη, έγινε γνωστό ότι πολλά προσωπικά μηνύματα του ηθοποιού κοινοποιήθηκαν «τυχαία» στους κατηγορούμενος από την πρώην νομική ομάδα του Ντεπ.

Σύμφωνα με το δικηγόρο που εκπροσωπεί την εφημερίδα, ανάμεσα στα μηνύματα ήταν και κάποια που στάλθηκαν από τον Ντεπ στον επίσης ηθοποιό Πολ Μπετάνι, το Νοέμβριο του 2013, και στα οποία ο Τζόνι Ντεπ έγραφε: «Ας κάψουμε την Άμπερ». Σε άλλα μηνύματα έγραφε: «Ας την πνίξουμε πριν την κάψουμε! Θα ασελγήσω στο καμένο της πτώμα για να σιγουρευτώ ότι έχει πεθάνει».

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του Ντεπ, υποστήριξε ότι δεν υπάρχει σε κανένα από τα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν κάτι που να υποστηρίζουν την άποψη της Χερντ ότι ο ηθοποιός ήταν βίαιος. «Πουθενά, επαναλαμβάνω, πουθενά δεν υπάρχει κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, ένα κείμενο ή ένα mail, ένα έγγραφο, όπου ο ηθοποιός να λέει: ‘Χτύπησα την Χερντ’ ή ‘την χτύπησα σε πολλές περιπτώσεις’».

Το πρώην ζευγάρι είχε μια ταραχώδη σχέση και έναν γάμο που διήρκησε μόλις μερικούς μήνες, με την Άμπερ Χερντ να κατηγορεί τον Ντεπ για ενδοοικογενειακή βία. Σε άρθρο της στην Washington Post, χωρίς να τον κατονομάζει, περιέγραφε την εμπειρία της από περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας τα οποία είχε υποστεί, υπονοώντας ότι ο ηθοποιός ήταν ο δράστης. Απαντώντας τότε, ο Τζόνι Ντεπ ζήτησε αποζημίωση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων, υποστηρίζοντας ότι το άρθρο αυτό επηρέασε αρνητικά την καριέρα του, καθώς έχασε το ρόλο του Τζακ Σπάροου στις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής».

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα έρχονται στην δημοσιότητα αποκαλύψεις σχετικά με την ταραχώδη ζωή του πρώην ζευγαριού, με τον Τζόνι Ντεπ να ισχυρίζεται ότι εκείνη τον κακοποιούσε και ότι σε μία περίπτωση, έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ