ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ σε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ (vid)

Η ζωή της Μέγκαν Μαρκλ σε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ (vid)
AP Photo/Matt Dunham

Η ζωή και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε η Μέγκαν Μαρκλ ως δούκισσα του Σάσεξ, αλλά και οι άγνωστες λεπτομέρειες πίσω από την απόφαση να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, είναι οι βασικοί άξονες ενός ντοκιμαντέρ με τίτλο: «Vice Versa: Meghan Markle Escaping the Crown», το οποίο θα προβληθεί σύντομα στην Αμερική. 

Το ντοκιμαντέρ περιστρέφεται γύρω από την Αμερικανίδα ηθοποιό που έγινε δούκισσα του Σάσεξ και βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την απόφασή της να απομακρυνθεί μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι, από το Παλάτι και τις βασιλικές υποχρεώσεις.

Στόχος του ντοκιμαντέρ είναι «να προβληθεί όλη η αλήθεια πίσω από την απόφαση του ζευγαριού να αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντα και φυσικά, ο ρόλος που διαδραμάτισαν τα βρετανικά tabloids στη λήψη μίας τέτοιας απόφασης». Περιλαμβάνει, παράλληλα, συνεντεύξεις με ανταποκριτές του Παλατιού και μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Όπως δηλώνει άλλωστε, η ίδια η Μαρκλ στο trailer, «Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα ήταν εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον θα φωτιστεί η αλήθεια».

Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 10 Μαρτίου στις αμερικανικές τηλεοπτικές οθόνες μέσω του Vice TV.

Δείτε το trailer:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ