ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εύα Μέντες: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε ή να νιώθουμε ντροπή που μεγαλώνουμε»

Εύα Μέντες: «Δεν πρέπει να φοβόμαστε ή να νιώθουμε ντροπή που μεγαλώνουμε»
AP Photo/Dan Steinberg

Πριν από λίγο καιρό, η Εύα Μέντες είχε απαντήσει σε σχόλιο ακολούθου της στο Instagram, ο οποίος της έγραψε ότι «γερνάει». Τον είχε ευχαριστήσει για «την υπενθύμιση», δηλώνοντας ευγνώμων για όσα της έχουν συμβεί μέχρι σήμερα

Τώρα, σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ηθοποιός, η οποία γίνεται 46 τον επόμενο μήνα, αναφέρθηκε ξανά στο σχόλιο.

«Για να είμαι ειλικρινής, αιφνιδιάστηκα από το σχόλιο ότι γερνάω, αλλά δεν πιστεύω ότι ήταν κακόβουλο. Δεν πιστεύω ότι γράφτηκε με κακή πρόθεση, αλλά πιστεύω ότι γι' αυτό ακριβώς είναι πιο επικίνδυνο. Γιατί ήθελε να περάσει στην κοινωνία το μήνυμα ότι το να μεγαλώνεις είναι κάτι το οποίο πρέπει να φοβόμαστε ή να νιώθουμε ντροπή», είπε.

«Πιστεύω ότι είναι απαρχαιωμένη η αντίληψη ότι δεν πρέπει να ρωτάει κανείς την ηλικία μιας γυναίκας. Εάν με ρωτήσεις τη δική μου ηλικία, θα σου απαντήσω με χαρά. Θα γίνω σε λίγο 46 και αυτό είναι κάτι που με σόκαρε αρχικά, αλλά είμαι υπερήφανη γι' αυτό».

https://www.instagram.com/p/B8CRaNFhnAL

H Μέντες, αναφορικά και πάλι με το σχόλιο, είπε: «Το παίρνω σαν κοπλιμέντο και θα ήθελα πραγματικά, αντί να πω ότι γίνομαι 46, να έλεγα ότι έχω περάσει 46 ολόκληρα χρόνια με τον εαυτό μου γιατί στα ισπανικά, το να μεγαλώνεις, είναι κάτι πολύ όμορφο. Στην ισπανική γλώσσα, λες ‘Tengo cuarenta y seis años’, ‘έχω σαράντα και έξι χρόνια’ και έχει άλλη βαρύτητα. Δεν νιώθω 46 χρονών αλλά νιώθω ότι έχω αποκτήσει προσωπική εμπειρία 46 χρόνων και αυτό είναι κάτι αρκετά πολύτιμο», κατέληξε.

https://www.instagram.com/p/B66Nwx2BYb9

ΔΗΜΟΦΙΛΗ