ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αριάν Λαμπέντ: Η σύζυγος του Λάνθιμου έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα

Αριάν Λαμπέντ: Η σύζυγος του Λάνθιμου έκανε το ντεμπούτο της στην πασαρέλα
Vianney Le Caer/Invision/AP

Το ντεμπούτο της στο μόντελινγκ έκανε η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα για τον οίκο Chloe.

Η σύζυγος του Γιώργου Λάνθιμου είναι το νέο πρόσωπο αρώματος του οίκου Chloé, το οποίο θα κυκλοφορήσει αυτόν το μήνα.

Η, γαλλικής καταγωγής, Αριάν Λαμπέντ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Ξεκίνησε την καριέρα της στον κινηματογράφο με την ταινία Attenberg της Αθηνάς Ραχήλ Τσαγγάρη. Ακολούθησαν οι ρόλοι της στις ταινίες Before Midnight, Fidelio: L’ Odyssee d’ Alice, Assasin’s Creed και Άλπεις και Αστακός του συζύγου της Γιώργου Λάνθιμου.

«Η γυναίκα που απεικονίζεται σε αυτή τη νέα διαφημιστική εκστρατεία είναι ελεύθερου πνεύματος, ισχυρή και περιπετειώδης. Είναι πηγή έμπνευσης για μένα», είχε πει η ίδια όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Chloé.

https://www.instagram.com/p/B9KCuIPIQ8u

«Η φιλοσοφία μου σε σχέση με την ομορφιά είναι απλή. Και αλλάζει από μέρα σε μέρα. Μερικές ημέρες απλά νιώθω καλά χωρίς μακιγιάζ και φορώντας τζιν και ένα φούτερ. Και άλλες ημέρες θέλω να φοράω μακιγιάζ και πιο σοφιστικέ outfits. Οπότε θα έλεγα ότι το στιλ μου διαφοροποιείται και συντονίζεται με το πώς νιώθω. Όσο μπορώ προσπαθώ να μην ντύνομαι σύμφωνα με τις προσδοκίες κάποιου άλλου», είχε πει σε συνέντευξή της για την σχέση της με το στιλ και την ομορφιά.

https://www.instagram.com/p/B8Eghx1HFcn

Η συλλογή του οίκου Chloé που παρουσιάστηκε στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού αποτελείται από αέρινα μεταξωτά shirt dresses, καμηλό πανωφόρια και βραδινά φορέματα που συνδυάστηκαν με ογκώδεις μπότες πεζοπορίας. Φαρδιά παντελόνια φορεμένα με πλεκτά και μεταξωτά πουκάμισα επίσης πρωταγωνίστησαν στη συλλογή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ