ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι - Ελισάβετ: Η πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση μετά το Megxit - Τι είπαν γιαγιά και εγγονός

Χάρι - Ελισάβετ: Η πρώτη κατ' ιδίαν συνάντηση μετά το Megxit - Τι είπαν γιαγιά και εγγονός
Yui Mok/Pool Photo via AP

Στο Λονδίνο βρέθηκε ο πρίγκιπας Χάρι για τις τελευταίες προγραμματισμένες υποχρεώσεις του και με αυτή την αφορμή είχε μια συνάντηση με τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ. Ήταν η πρώτη κατ' ιδίαν συνάντησή τους μετά το περίφημο Megxit

Η πρώτη συνάντηση γιαγιάς - εγγονού μετά την απόφασή του να μετακομίσει εκτός Βρετανίας και να σταματήσει να εργάζεται για τη βασιλική οικογένεια, έγινε την Κυριακή στο Κάστρο του Ουίνσορ.

Πηγές που επικαλείται η εφημερίδα Daily Mail, ανέφεραν ότι η συνάντηση έγινε σε θερμό κλίμα, με τη βασίλισσα να λέει στον εγγονό της ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο παλάτι. Στην κατ’ ιδίαν αυτή συνάντησή τους, η 93χρονη μονάρχης πρόσθεσε ότι θα ήθελε να βλέπει πιο συχνά το δισέγγονο της, Άρτσι, τον οποίο έχει προλάβει να δει ελάχιστα.

Τη συνάντησή φέρεται να ζήτησε ο Χάρι. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η Ελισάβετ είναι ακόμα πολύ αναστατωμένη με την απόφαση της Μέγκαν και του Χάρι να μετακομίσουν στην Αμερική. Η βασίλισσα έχει αποδεχθεί την απόφαση αυτή, ωστόσο, κατέστησε και πάλι σαφές ότι δεν θα του επιτρέψει να εκμεταλλευτεί τη βασιλική του ιδιότητα για να βγάλει χρήματα, και γι αυτό δεν θα τους επιτρέψει να χρησιμοποιήσουν τη λέξη Royal για το ίδρυμά τους, εφόσον οι δυο τους έχουν αρνηθεί τις υποχρεώσεις που έρχονται μαζί με τον τίτλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ