ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ ζητούν αναβολή της πρεμιέρας του No Time To Die

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ ζητούν αναβολή της πρεμιέρας του No Time To Die
Imdb

Η 25η ταινία του διάσημου πράκτορα Τζέιμς Μποντ ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα σε ένα μήνα και οι θαυμαστές του, παρότι ανυπομονούν, φαίνεται ότι φοβούνται να κλειστούν σε έναν κινηματογράφο, υπό την απειλή του νέου κοροναϊού.

Τα δύο μεγαλύτερα διαδικτυακά φαν κλαμπ του 007 αποφάσισαν να ζητήσουν την αναβολή της πρεμιέρας της νέας ταινίας με τίτλο «No Time to Die», για λόγους δημόσιας υγείας.

Η αμερικανική πρεμιέρα της 25ης κατά σειρά ταινίας του Τζέιμς Μποντ, με πρωταγωνιστή για τελευταία φορά τον Ντάνιελ Κρεγκ, έχει προγραμματιστεί για τις 3 Απριλίου. Ωστόσο, οι δημιουργοί των δύο δημοφιλέστερων ιστοσελίδων που εκπροσωπούν τους ανά τον κόσμο θαυμαστές του πράκτορα 007 έστειλαν ανοιχτές επιστολές υπογραμμίζοντας τους κινδύνους που υπάρχουν σε περίπτωση που η πρεμιέρα πραγματοποιηθεί κανονικά, δεδομένου ότι εκείνη την περίοδο αναμένεται, όπως υποστηρίζουν, να κορυφωθεί η εξάπλωση του κορωναϊoύ στις ΗΠΑ.

«Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι κινηματογράφοι να κλείσουν ή να μειωθεί σε μεγάλο βαθμό η επισκεψιμότητά τους έως τις αρχές Απριλίου. Αλλά, ακόμη κι αν δεν υπάρξουν νομικές απαγορεύσεις στα σινεμά που θα λειτουργούν, όπως λέει και η Μ στο Skyfall, «πόσο ασφαλείς νιώθετε;», αναφέρεται στην επιστολή η οποία καταλήγει με την εξής προτροπή: «Είναι καιρός η δημόσια υγεία μπει πάνω από τους προγραμματισμούς του μάρκετινγκ».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιστολή που έστειλε το βρετανικό διαδικτυακό φαν κλαμπ του Τζέιμς Μποντ δεδομένου ότι η εκεί πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 31 Μαρτίου, στο Royal Albert Hall. «Έστω κι ένα άτομο που νοσεί χωρίς να έχει εκδηλώσει συμπτώματα, θα μπορούσε να κολλήσει τους υπόλοιπους», σημειώνεται μεταξύ άλλων, ενώ προτείνεται η πρεμιέρα να αναβληθεί για το καλοκαίρι:

«Η υγεία των θαυμαστών του Τζέιμς Μποντ και των οικογενειών τους είναι πιο σημαντική, Περιμέναμε όλοι τέσσερα ολόκληρα χρόνια γι΄ αυτή την ταινία. Λίγοι ακόμη μήνες δεν είναι καταστροφή», καταλήγουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ