ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν Μαρκλ: Αναζητά ρόλο σε ταινία και προτιμάει κάποιο blockbuster με υπερήρωες

Μέγκαν Μαρκλ: Αναζητά ρόλο σε ταινία και προτιμάει κάποιο blockbuster με υπερήρωες
Daniel Leal-Olivas/Pool Photo via AP

Την επιστροφή της στην υποκριτική φαίνεται ότι σχεδιάζει η Μέγκαν Μαρκλ, μετά το πολύκροτο Megxit. Και θέλει να το κάνει -και αυτό- με πολύ… θόρυβο.

Αυτό υποστηρίζει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, σύμφωνα με την οποία, η Δούκισσα του Σάσεξ, που απομακρύνθηκε από το παλάτι μαζί με το Δούκα του Σάσεξ, πρίγκιπα Χάρι, έχει ζητήσει από τον ατζέντη της, Νικ Κόλινς, να αναζητήσει τον επόμενο μεγάλο ρόλο της. Και μάλιστα, η Μέγκαν, προτιμά κάποια ταινία με υπερ-ήρωες.

«Είναι διαθέσιμη και ανοιχτή στην καλύτερη προσφορά που θα της γίνει», λέει στην εφημερίδα πηγή από άτομο του κοντινού περιβάλλοντος του Κόλινς.

«Η Μέγκαν σχεδιάζει μια σειρά από συναντήσεις στο Χόλιγουντ. Έχει ήδη κάνει ένα voiceover για την Disney και τώρα ακούγεται ότι ψάχνει ρόλο σε ταινία με υπερ-ήρωες, είτε για voiceover είτε για να εμφανιστεί η ίδια στη μεγάλη οθόνη. Γνωρίζει, βέβαια, ότι δεν μπορεί να ‘κουβαλήσει’ μόνη της μια ταινία ως ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο κόσμος δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός ότι είναι η Μέγκαν Μαρκλ. Ωστόσο, είναι αποφασισμένη να επανέλθει και πιστεύει ότι μια ταινία με ένα μεγάλο καστ ηθοποιών είναι ο τρόπος. Κάτι που πληρώνει πολλά λεφτά, αλλά δεν θα την βάλει και στο επίκεντρο», συμπληρώνει η ίδια πηγή.

Ο Κόλινς εκπροσωπούσε την Μαρκλ όταν έπαιζε στο αμερικανικό δικαστικό δράμα «Suits», το οποίο γυριζόταν στον Καναδά και το οποίο την έκανε ευρέως γνωστή.

Πάντως, αυτό που έχει επιβεβαιωθεί είναι το voiceover που θα κάνει σε ταινία κινουμένων σχεδίων για να βοηθήσει με τα χρήματα που θα πάρει ως αμοιβή την οργάνωση «Elephants Without Borders», για την προστασία των ελεφάντων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ