ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ»

Έρχεται ο δεύτερος κύκλος της αστυνομικής σειράς «Έτερος Εγώ»
Cosmote TV

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της πολύ επιτυχημένης σειράς σε παραγωγή Cosmote TV και τίτλο «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις» με προγραμματισμένη πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2020.

Η αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ» βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του Σωτήρη Τσαφούλια από το 2016.

Μετά την πρώτη σεζόν της σειράς, που είχε τίτλο «Έτερος Εγώ - Χαμένες Ψυχές», στο νέο κύκλο επεισοδίων μία νέα σειρά δολοφονιών με θύματα φοιτήτριες έρχεται να ταράξει τους πανεπιστημιακούς κύκλους. Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης)έρχεται αντιμέτωπος με τις αστυνομικές αρχές, καθώς βασικός ύποπτος θεωρείται ο υποψήφιος Πρύτανης, συνεργάτης και φίλος του, Ηλίας Βελισσαράτος, τον οποίο υποδύεται ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Όσο η ιστορία εκτυλίσσεται, οι ανατροπές διαδέχονται η μια την άλλη και μία καλοστημένη πλεκτάνη που συνδέει όλες τις υποθέσεις αρχίζει να βγαίνει στην επιφάνεια. Το σενάριο είναι μία ιδέα του Σωτήρη Τσαφούλια, το οποίο υπογράφει σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης ως καθηγητής Λαΐνης, o Πέτρος Λαγούτης ως υπαστυνόμος Παντελής Σκλαβής, η Βίκυ Παπαδοπούλου, που υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, αλλά και ο Μάνος Βακούσης ως εν αποστρατεία ταξίαρχος της αστυνομίας. Τον ρόλο του νέου υπαρχηγού του τμήματος ανθρωποκτονιών αναλαμβάνει στον νέο κύκλο ο Τάσος Νούσιας.

Eteros 2

Το καστ πλαισιώνεται, επίσης, από τους: Σπύρο Παπαδόπουλο, Κατερίνα Διδασκάλου, Κόρα Καρβούνη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μελισσάνθη Μαχούτ, Άννα Μενενάκου, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Πολύδωρο Βογιατζή, Γεράσιμο Γεννατά, Λάζαρο Γεωργακόπουλο, Χρήστο Σαπουντζή, Κωνσταντίνο Τζούμα, Δημήτρη Καπετανάκο κ.α.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ