ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

O πρίγκιπας Oυίλιαμ... αστειεύεται: Η Κέιτ κι εγώ εξαπλώνουμε τον κορωνοϊό (vid)

O πρίγκιπας Oυίλιαμ... αστειεύεται: Η Κέιτ κι εγώ εξαπλώνουμε τον κορωνοϊό (vid)
AP Photo/Peter Morrison

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον, βρίσκονται στην Ιρλανδία για μια ιστορική τριήμερη επίσκεψη, με στόχο να χαλαρώσουν τις εντάσεις του Brexit.

Το ζευγάρι δεν ακολούθησε τις συμβουλές και οδηγίες των ειδικών, δεν φόρεσε γάντια και κατά την άφιξή του χαιρέτισε διά χειραψίας τους παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος ο Ουίλιαμ φαίνεται να έχει πάρει πολύ χαλαρά το θέμα, αφού αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης με εργαζόμενους στα έκτακτα περιστατικά -που είναι πολλά αυτή την περίοδο- λέγοντας ότι κάποιοι άνθρωποι θα πανικοβάλλονται και θα πιστεύουν ότι «πεθαίνουν» ενώ έχουν «μόνο βήχα».

Ακόμα, αστειεύτηκε λέγοντας ότι ο ίδιος και η Κέιτ Μίντλετον μεταδίδουν άθελά τους τον ιό από την Αγγλία στην Ιρλανδία μέσω αυτής της επίσκεψης.

Kate6

@AP Photo/Peter Morrison

Είπε συγκεκριμένα: «Είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα λένε 'έχω κορονοϊό, πεθαίνω' και εσείς θα τους απαντάτε 'όχι, απλά έχεις βήχα'». «Είναι τόσο δραματικά τα πράγματα; Ή υπερβάλλουν λίγο και τα ΜΜΕ;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο Ουίλιαμ και πρόσθεσε:

«Παρεμπιπτόντως, ο δούκας και η δούκισσα του Κέιμπριτζ μεταδίδουν τον κορωνοϊό, συγγνώμη. Εμείς προσέχουμε το θέμα, οπότε πείτε μας αν πρέπει να σταματήσουμε», πρόσθεσε ο Ουίλιαμ χαμογελώντας.

Πάντως, σύμφωνα με αξιωματούχο του παλατιού, το βασιλικό ζευγάρι, μπορεί να μην έχει κόψει τις χειραψίες, ωστόσο λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την υγεία και την ασφάλειά του εν μέσω έξαρσης του κορωνοϊού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ