ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Genesis: Ξανά σε περιοδεία μετά από 13 χρόνια - Μαζί τους ο Φιλ Κόλινς

Genesis: Ξανά σε περιοδεία μετά από 13 χρόνια - Μαζί τους ο Φιλ Κόλινς
AP Photo/Shiho Fukada

Ο Φιλ Κόλινς μπορεί να έκανε σπουδαία καριέρα και ως σόλο καλλιτέχνης, αλλά κανείς δεν ξεχνάει ότι όλα ξεκίνησαν από τους Genesis. Και εκεί επιστρέφουν, καθώς το θρυλικό συγκρότημα ανακοίνωσε την επανένωσή του για μια περιοδεία

Ένα από τα σπουδαιότερα ροκ συγκροτήματα όλων των εποχών, οι Genesis, επανασυνδέονται 13 χρόνια μετά την τελευταία του κοινή εμφάνιση.

Οι Φιλ Κόλινς, Τόνι Μπάνκς και Μάικ Ράδερφορντ, όπως οι ίδιοι ανακοίνωσαν σε ραδιοφωνική εκπομπή του BBC, ετοιμάζουν μια μεγάλη περιοδεία η οποία θα ξεκινήσει στις 16 Νοεμβρίου 2020 στο Δουβλίνο και θα συνεχιστεί με συναυλίες στο Λονδίνο, στο Μάντσεστερ, στο Μπέλφαστ και σε άλλες πόλεις που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα.

«Είπαμε...γιατί όχι; Απολαμβάνουμε ο ένας τη συντροφιά του άλλου, μας αρέσει να παίζουμε μαζί», είπε ο Φιλ Κόλινς ανακοινώνοντας, αμέσως μετά, ότι στην περιοδεία θα τούς συνοδεύσει ο 18χρονος γιος του, Νίκολας, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στα ντραμς, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί πλέον να παίξει εξαιτίας τραυματισμού στο νεύρο του χεριού που είχε το 2007.

Δύο από τα ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος, ο εμβληματικός Πίτερ Γκάμπριελ, που αποχώρησε οριστικά από τους Genesis το 1975, και ο κιθαρίστας Στιβ Χάκετ δεν θα συμμετέχουν στην περιοδεία.

Οι Genesis συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πιο επιδραστικά συγκροτήματα όλων των εποχών, έχοντας πουλήσει περισσότερους από 100 εκατομμύρια δίσκους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ