ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μέγκαν και Χάρι: Θα πάνε στην Αγγλία χωρίς το γιο τους - Γιατί δέχονται σφοδρή κριτική

Μέγκαν και Χάρι: Θα πάνε στην Αγγλία χωρίς το γιο τους - Γιατί δέχονται σφοδρή κριτική
Henk Kruger/African News Agency via AP

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι έχουν αποφασίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, να μην φέρουν το γιο τους Άρτσι στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις τελευταίες βασιλικές τους υποχρεώσεις και αυτό είναι κάτι για το οποίο κριτικάρονται σφοδρά.

Σε συνέντευξή του, ο πρώην υπεύθυνος τύπου του παλατιού τους χαρακτήρισε κακεντρεχείς και αδιάφορους εάν τελικά κάνουν όντως κάτι τέτοιο. Ο Χάρι βρίσκεται επί του παρόντος στη Βρετανία και αρχίζει την τελευταία εβδομάδα των επίσημων δεσμεύσεών του, ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε ένα στάτους παρόμοιο με εκεινο της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα, μετά το διαζύγιό της από τον πρίγκιπα Κάρολο το 1992.

Η εμφάνιση, στο πλευρό του, της Μέγκαν είναι θέμα ωρών, αφού θα συμμετάσχει απόψε στην εκδήλωση Endeavor Fund Awards προς τιμήν τραυματιών ή άρρωστων στρατιωτικών και βετεράνων που έχουν στραφεί προς τον αθλητισμό.

Ο Ντικι Άρμπιτερ, εκπρόσωπος τύπου της βασίλισσας από το 1988 έως το 2000, δήλωσε ότι θα είναι μεγάλο ατόπημα εάν το ζευγάρι επιλέξει να μην φέρει το γιο του να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά του. «Λυπάμαι, η Μέγκαν δεν έχει καμία δικαιολογία για να μην τον φέρει. Εξάλλου, έχει να συναντήσει την οικογένειά του αρκετό καιρό», είπε σε αυστραλιανό μέσο ενημέρωσης.

«Σίγουρα, υπάρχει πάντα η δικαιολογία ότι είναι πολύ μικρός για να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι. Κι όμως, τα μωρά πετάνε όλη την ώρα, οι ίδιοι δεν δίστασαν να πάρουν μαζί τους στον Άρτσι στη Νότια Αφρική τον Οκτώβριο, οπότε αν δεν ήταν πολύ μακριά να τον πάει εκεί, γιατί να μην τον φέρει τώρα;», συνέχισε.

Ακόμα, ο πρώην υπάλληλος του παλατιού τόνισε ότι αν Χάρι και Μέγκαν δεν φέρουν τον Άρτσι θα είναι εξαιρετικά λυπηρό, δεδομένου ότι η βασίλισσα θα κλείσει τα 94 τον Απρίλιο, ενώ ο πρίγκιπας Φίλιππος θα κλείσει τα 99 τον Ιούνιο.

«Για πόσο καιρό ακόμα θα είναι μαζί μας;», αναρωτήθηκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ