ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η μάνα ηρωίδα της ημέρας: Πώς να ντύσεις τρίδυμα και ένα 2χρονο σε 2 λεπτά και κάτι

Η μάνα ηρωίδα της ημέρας: Πώς να ντύσεις τρίδυμα και ένα 2χρονο σε 2 λεπτά και κάτι

Από εχθές περισσότερα από 53 εκατομμύρια χρηστών στο διαδίκτυο έχουν νοιώσει "μάνες". Αφορμή η υπερμητέρα από τον Καναδά προσπαθεί να ντύσει τα τέσσερα παιδιά της. Η Κόρι-Λιν Ουάιτ από το Οντάριο του Καναδά είναι μητέρα της 2χρονης Έμιλι και των τρίδυμων Ολίβια, Τζάκσον και Λέβι.

Ο σύντροφος της Νταν Γκίμσπον δεν συμμετείχε στον άθλο της να ντύσει τον μίνι θίασο τους. Καθώς η προσπάθεια τους να συνεφέρουν τα πιτσιρίκια τους είναι περίπου “γονεϊκός πρωταθλητισμός” oι Καναδοί δημιούργησαν το ιστολόγιο τους The Baby Gang για να επικοινωνήσουν με άλλους γονείς και μη, τις δυσκολίες και τις απολαύσεις να μεγαλώνεις τέσσερα μωρά ταυτόχρονα.

https://www.instagram.com/p/p

Την Πέμπτη η Ουάιτ ανέβασε στο Facebook το επεισόδιο “Nτύσε τα πιτσιρίκια”. Eίναι ένα viral hit που έχει κάνει το διαδίκτυο να χαμογελάει και να αγωνιά, να γελάει και να συμπάσχει. Να απολαμβάνει τον άθλο και να γίνεται μάρτυρας μιας απολαυστικής θεατρικής πράξης με εξαιρετικό αυτοσχεδιασμό που διασκεδάζει μια επικαιρότητα απογοητευτικά κακόβουλη.

https://www.instagram.com/p/p

Highlight η στιγμή που η δίχρονη Έμιλι αποφασίζει να επιδοθεί σε βουτιές επάνω στο κρεβάτι με τα βρέφη να την ακολουθούν, μία απόδειξη ότι ο άνθρωπος είναι ένα κοινωνικό, μιμητικό όν απίθανων στιγμών.

Καλή δύναμη κυρία Ουάιτ και σε κάθε γονιό εκεί έξω που ξέρει τι σημαίνει να συμμετέχεις στο πρωτάθλημα των ζογκλέρ με παιδιά και να κερδίζεις. Tα σχόλια ότι το video είναι το καλύτερο αντισυλληπτικό δεν μας αφορούν, πάτα play!

Mom vs Triplets + Toddler!A must watch! Give super mom a share! Being Mommy Dan Gibson Ellen MommyPage Parenthood Being Daddy Parenting.com Twin Magazine Parent Life Network ellentube

Posted by The Baby Gang on Thursday, February 4, 2016


ΔΗΜΟΦΙΛΗ