ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Back to the future: Συγκινητικό reunion των πρωταγωνιστών 35 χρόνια μετά

Back to the future: Συγκινητικό reunion  των πρωταγωνιστών 35 χρόνια μετά
Imdb

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας επιστημονικής φαντασίας «Back to the Future» (Επιστροφή στο Μέλλον) Μάικλ Τζ. Φοξ και Κρίστοφερ Λόιντ βρέθηκαν ξανά μαζί και φωτογραφήθηκαν, όπως αποκάλυψαν αναρτήσεις και των δύο στο Instagram.

Οι ηθοποιοί της ταινίας του 1985, που είχε ως θέμα το ταξίδι στον χρόνο, το οποίο είχε και δύο sequel, συναντήθηκαν σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ που διοργάνωσε ο Φοξ για τη στήριξη των ερευνών που κάνει το ίδρυμά του για τη νόσο του Πάρκινσον.

Στο Instagram ο Φοξ δημοσίευσε μια φωτογραφία του με τον Κρίστοφερ Λόιντ με τη λεζάντα: «Ρέστα με τον @mrchristopherlloyd στη @michaeljfoxorg βραδιά πόκερ».

Ο Κρίστοφερ Λόιντ, ο οποίος υποδύθηκε τον εκκεντρικό Ντοκ Μπράουν στην ταινία, δημοσίευσε μία άλλη φωτογραφία από την εκδήλωση κάνοντας ένα αστείο για το διάσημο DeLorean όχημα της ταινίας «Επιστροφή στο Μέλλον».

«Πηγαίνοντας με 88 μίλια την ώρα για την βραδιά πόκερ του @michaeljfoxorg».

https://www.instagram.com/p/B9VLxlfBzh3

Η ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον», σε σκηνοθεσία του Ρόμπερτ Ζεμέκις, αφηγείται την ιστορία του Μάρτι ΜακΦλάι, μαθητή στην Καλιφόρνια τη δεκαετία του 1980, ο οποίος τυχαία ταξιδεύει πίσω στον χρόνο και συναντά τους γονείς του.

Ο Μάικλ Τζ. Φοξ διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 1991 σε ηλικία μόλις 29 ετών και αργότερα ίδρυσε μία οργάνωση που ερευνά τη θεραπεία της ασθένειας.

https://www.instagram.com/p/B9W_k18Bxl2


ΔΗΜΟΦΙΛΗ