ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τσάρλι Σιν: Ντοκιμαντέρ τον κατηγορεί ότι βίασε 13χρονο ηθοποιό (vid)

Τσάρλι Σιν: Ντοκιμαντέρ τον κατηγορεί ότι βίασε 13χρονο ηθοποιό (vid)
Vianney Le Caer/Invision/AP

Ένα ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πριν από λίγες μέρες, κατηγορεί τον ηθοποιό Τσάρλι Σιν ότι κακοποίησε σεξουαλικά συνάδελφό του, που τότε ήταν μόλις 13 ετών.

Μέσα από το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ «My Truth: The Rape of 2 Coreys», που προβλήθηκε την περασμένη Δευτέρα στην ιστοσελίδα mytruthdoc, ο ηθοποιός Κόρεϊ Φέλντμαν, γνωστός από τη συμμετοχή του στις ταινίες «Goonies» και «Stand by Me» μιλάει για τη σεξουαλική κακοποίηση που έχει υποστεί ο ίδιος σε παιδική ηλικία και ισχυρίζεται ότι ο συνάδελφός του, Κόρεϊ Χάιμ δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Τσάρλι Σιν.

Συγκεκριμένα ο Φέλντμαν κατηγορεί τον Τσάρλι Σιν ότι βίασε τον Χάιμ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Lucas» του Στίβεν Σπίλμπεργκ. «Με έβαλε να σκύψω, μου έβαλε λιπαντικό και με βίασε», φέρεται να αποκάλυψε ο Χάιμ στον Φέλντμαν. Ο Σιν εκείνη την εποχή ήταν 19 ετών και ο Χάιμ μόλις 13.

«Μου αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός, στα γυρίσματα του Lucas, έπεσε θύμα βιασμού», ακούγεται να λέει στο ντοκιμαντέρ και η πρώην σύζυγος του Φέλντμαν και συνεχίζει «Μου είπε ότι ήταν συμπρωταγωνιστής του, ότι ήταν ο Τσάρλι Σιν αυτός που του το έκανε».

Στο παρελθόν το περιοδικό National Enquirer με δημοσίευμά του είχε αναφερθεί στους ισχυρισμούς του Χάιμ. Ο Τσάρλι Σιν αρνήθηκε τότε τις κατηγορίες και υπέβαλε μήνυση στο περιοδικό, την οποία τελικά απέσυρε χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν υπήρξε εξωδικαστικός συμβιβασμός.

Ο Κόρεϊ Φέλντμαν έχει μιλήσει και στο παρελθόν για τη φρίκη που έχει βιώσει ως παιδί τόσο ο ίδιος όσο και ο Χάιμ, ο οποίος πέθανε το 2010 σε ηλικία 38 ετών από πνευμονία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ