ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάρον Στόουν: Στα 62 της, υπέροχη σε εξώφυλλο περιοδικού

Σάρον Στόουν: Στα 62 της, υπέροχη σε εξώφυλλο περιοδικού
Willy Sanjuan/Invision/AP

Μπορεί να είναι 62 ετών, αλλά η Σάρον Στόουν αποδεικνύει για άλλη μία φορά ότι ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει, ποζάροντας για το εξώφυλλο περιοδικού.

Η ηθοποιός κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Harper’s Bazaar India, για το τεύχος Απριλίου. Στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Σάρον Στόουν φοράει ένα ασπρόμαυρο κοντό φόρεμα με φουσκωτά μανίκια, αποκαλύπτοντας τα καλλίγραμμα πόδια της, αλλά και ημιδιάφανες κάλτσες μέχρι το γόνατο. Στο λαιμό φορά ένα κολιέ με διαμάντια και τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε κότσο καθώς βρίσκεται σε μια μαύρη μοτοσικλέτα με τα χέρια της να αγκαλιάζουν ένα νεαρό μοντέλο.

Σε άλλο στιγμιότυπο από την φωτογράφηση, η Σάρον Στόουν φορά ένα καναρινί φόρεμα με ένα μεγάλο κόψιμο στο μπροστινό μέρος και μια μακριά ουρά, ενώ δείχνει πολύ χαρούμενη συνομιλώντας με τον νεαρό άνδρα που φορά ένα λευκό t-shirt και τζιν παντελόνι, με το σκηνικό πίσω τους να θυμίζει παλιό βενζινάδικο.

Περήφανη για την φωτογράφησή της αυτή, η Σάρον Σόουν ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες, όπως ένα κοντινό πλάνο που την δείχνει να φορά ένα ρουμπινί έξωμο φόρεμα. Σε άλλο πλάνο, η διάσημη ηθοποιός εικονίζεται με ένα χρυσό, αστραφτερό φόρεμα με τα χέρια της ψηλά στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/B9pKmZeJx9N
https://www.instagram.com/p/B9pIAEXpF4Q
https://www.instagram.com/p/B9pG0KZpd2v

Και το Harper’s Bazaar όμως δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες της, με μία ρετρό εικόνα από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έχει πάλι δίπλα της τον νεαρό άνδρα. Στη λεζάντα της εικόνας, γράφει: Η Σάρον Στόουν δεν ακολουθεί τους κανόνες. Από τους διάσημους ρόλους της στον κινηματογράφο έως την αποφασιστική της υπεράσπιση για θέματα που την ενδιαφέρουν πολύ, αμφισβητεί το status quo εδώ και δεκαετίες. Μιλά στον Σόναμ Κ. Αχζούγια για τη φήμη, το φεμινισμό και την αναζήτηση της αγάπης στο διαδίκτυο.

https://www.instagram.com/p/B9o0evTpN47
https://www.instagram.com/p/B9mXgoPJdPA
https://www.instagram.com/p/B9ozP8JJ44w

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ηθοποιός έκανε πάρτι για τα 62α γενέθλιά της. Έδειχνε πολύ νεότερη από την ηλικία της, γιόρτασε με αγαπημένα της πρόσωπα και έσβησε τα χρυσά κεράκια της εντυπωσιακής τούρτας της, που ήταν έκπληξη από τους φίλους της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ