ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Run: Η νέα σειρά της HBΟ που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας

Run: Η νέα σειρά της HBΟ που μας οδηγεί σε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας

Πόσο εύκολα θα αφήνατε την εργασία σας, τους φίλους σας, τη ρουτίνα σας, το σπίτι σας για ένα ταξίδι στο άγνωστο;

Για τη Ruby Richardson και τον Billy Johnson μία και μόνο λέξη ήταν αρκετή για να πουν και οι δυο «αντίο» στην ασφάλεια της καθημερινότητας και να ξεκινήσουν μια περιπέτεια που κανείς δεν γνώριζε πού θα οδηγούσε. Run: Αυτή ήταν η λέξη που έβαλε «φωτιά» στους πρωταγωνιστές της νέας, ομώνυμης τηλεοπτικής σειράς της HBO, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο και αναμένεται να εξάψει τη φαντασία μας.

Η αλήθεια είναι πως για πολλούς, η επιτυχία του Run -το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά στο Vodafone TV, το « ΣΠΙΤΙ της ΗΒΟ» στην Ελλάδα- είναι ήδη δεδομένη. Και αυτό διότι το όνομα της παραγωγού της σειράς είναι τα τελευταία χρόνια συνώνυμο με την επιτυχία. Ο λόγος για την ταλαντούχα ηθοποιό, σεναριογράφο και παραγωγό Phoebe Waller-Bridge.

Απολαύσαμε το ταλέντο της στην υποκριτική μέσα από το Fleabag, ενώ της δώσαμε τα εύσημά μας για τη συμμετοχή της στην παραγωγή της επιτυχημένης σειράς, Killing Eve. Τώρα, λοιπόν, η πολυβραβευμένη Phoebe Waller-Bridge συνεργάζεται με την επίσης ταλαντούχα σκηνοθέτη και σεναριογράφο Vicky Jones προκειμένου να φέρει στις οθόνες μας το Run.

Μια τρελή υπόσχεση που γίνεται πραγματικότητα

Με πρωταγωνιστές τους ηθοποιούς Merritt Wever (Ruby Richardson) και Domhnall Gleeson (Billy Johnson) και τη Phoebe Waller-Bridge σε ρόλο έκπληξη, το Run διεγείρει τη φαντασία μας και μας κάνει να θέλουμε να πάρουμε το επόμενο τρένο για μια νέα περιπέτεια.

Μια ματιά στο τρέιλερ του Run, είναι αρκετή για να μας κάνει να θέλουμε να πατήσουμε τώρα το play για να παρακολουθήσουμε αυτή τη νέα χιουμοριστική και ρομαντική σειρά της HBO, η οποία λαμβάνει συχνά διαστάσεις θρίλερ.

Η υπόθεση της σειράς είναι ανατρεπτική, σχεδόν από την αρχή. Η Ruby Richardson αποφασίζει να εγκαταλείψει την καθημερινότητά της προκειμένου να βιώσει μια εμπειρία δίχως προηγούμενο με τον πρώην σύντροφό της από το κολέγιο, τον Billy Johnson. Πριν από 15 χρόνια είχαν κάνει μια συμφωνία: Αν κάποιος από τους δυο έστελνε μήνυμα στον άλλον γράφοντας «run» και ο άλλος απαντούσε με την ίδια λέξη, τότε θα παρατούσαν τα πάντα και θα συναντιόντουσαν στον τερματικό σταθμό Γκραντ Σέντραλ -έναν από τους μεγαλύτερους κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Νέα Υόρκη- στις 5 το απόγευμα και θα έπαιρναν το πρώτο τρένο που θα έβρισκαν με σκοπό να ταξιδέψουν μαζί σε ολόκληρη την Αμερική.

32

Δίχως αποσκευές και χωρίς να έχουν ενημερώσει εργοδότες, φίλους, γνωστούς και συγγενείς, η Ruby και ο Billy κάνουν πραγματικότητα μια σχεδόν παράλογη υπόσχεση που είχαν δώσει πριν πολλά χρόνια.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν, βέβαια, στον τηλεθεατή είναι πολλά. Πώς τόλμησαν να πουν και οι δύο «ναι»; Άραγε τρέχουν για να ξεφύγουν από κάτι; Ποιους αφήνουν πίσω τους καθώς επιβιβάζονται στο τρένο από τον σταθμό Γκραντ Σέντραλ;

Κανείς δεν γνωρίζει πού θα οδηγήσει αυτό το ταξίδι και πώς δύο πρώην εραστές θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν το γεγονός ότι εγκατέλειψαν τα πάντα για μία νεανική υπόσχεση. Το σίγουρο είναι ότι τον Απρίλιο, στο Vodafone TV, το αποκλειστικό σπίτι της ΗΒΟ στην Ελλάδα, θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τις απαντήσεις που θέλουμε και φυσικά, να δούμε ξανά το ταλέντο της Phoebe Waller-Bridge να «ξεδιπλώνεται» επί των οθονών μας.

Δείτε εδώ το trailer του Run:

Ανακάλυψε όλες τις ρομαντικές και κωμικές σειρές εδώ

cnn 780x120