ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Η Χάιντι Κλουμ φιλιέται με το σύζυγό της πίσω από ένα τζάμι (vid)

Κορωνοϊός: Η Χάιντι Κλουμ φιλιέται με το σύζυγό της πίσω από ένα τζάμι (vid)
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Χάιντι Κλουμκαι ο σύζυγός της Τομ Κάουλιτζζουν μαζί αλλά και χωριστά, καθώς και οι δύο περιμένουν να δουν αν είναι θετικοί στον κορωνοϊό. Και ιδού πώς το αντιμετωπίζουν... 

Το 46χρονο μοντέλο πρι από μια εβδομάδα αισθάνθηκε αδιαθεσια, καθώς βρισκόταν στα γυρίσματα του America's Got Talent.
Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο φαίνεται να φιλάει το σύζυγό της μέσα από ένα τζάμι.

Με πολύ αυξημένο το αίσθημα της ευθύνης για εκείνον, αλλά και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα ότι πρέπει να είμαστε προσεκτικοί απέναντι σε όσους αγαπάμε αλλά και σε όλους τους συνανθρώπους μας, η Κλουμ έγραψε στη λεζάντα του βίντεο:

«Όπως πολλοί από εσάς, είμαι άρρωστη όλη την εβδομάδα και δυστυχώς, ο σύζυγός μου, ο οποίος επέστρεψε από την περιοδεία του πριν από λίγες ημέρες επίσης αισθάνεται άρρωστος. Για να είμαστε ασφαλείς, μένουμε χώρια μέχρι να πάρουμε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού (που επιτέλους καταφέραμε να κάνουμε σήμερα). Δεν θέλουμε να μεταδίδουμε μικρόβια και να ρισκάρουμε το ενδεχόμενο οι άλλοι να αρρωστήσουν περισσότερο. Ακόμα και μεταξύ μας.

Όσο και να θέλω να τον αγκαλιάσω και να τον φιλήσω, είναι πιο σημαντικό να κάνουμε το σωστό και να μην εξαπλωθεί περαιτέρω ο ιός. Αυτοί είναι παράξενοι καιροί. Αλλά σε αυτές τις στιγμές, θυμάσαι τι είναι πραγματικά σημαντικό- οι άνθρωποι που αγαπάς και το να τους κρατήσεις ασφαλείς.

https://www.instagram.com/p/B9vJ3QvJy1c

Η κοινωνική αποστασιοποίηση είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι τώρα για να είμαστε υπεύθυνοι πολίτες του κόσμου. Είμαστε μαζί σε όλο αυτό και είναι στο χέρι μας να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας, τους γείτονες και τις κοινότητες. Παρακαλώ πολύ ακούστε τους ειδικούς και μείνετε σπίτι αν μπορείτε. Αποστασιοποιηθείτε από τους άλλους ανθρώπους, ειδικά αν δεν αισθάνεστε καλά. Βλέπω όλα τα όμορφα πράγματα που κάνει κόσμος, ο ένας για τον άλλον ανά την υφήλιο και αυτό μου δίνει ελπίδα.

Στέλνω σε όλους αγάπη και θετική ενέργεια… Μαζί μπορούμε να το ξεπεράσουμε αυτό, αλλά χρειάζεται να παίρνουμε τα μέτρα μας, έτσι ώστε να μπορούμε να έχουμε όλοι ένα λαμπρό και υγιές μέλλον».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ