ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Πήραν εξιτήριο - Ξεκουράζονται σε καραντίνα στο Κουίνσλαντ

Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον: Πήραν εξιτήριο - Ξεκουράζονται σε καραντίνα στο Κουίνσλαντ
Richard Shotwell/Invision/AP

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, το οποιο επικαλείται το περιοδικό People, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον που βρέθηκαν θετικοί πριν από λίγες μέρες στον κορωνοϊό, βγήκαν από το νοσοκομείο στο Κουίνσλαντ και ξεκουράζονται σε ένα σπίτι που νοίκιασαν στην περιοχή.

Ο οσκαρικός ηθοποιός και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του, θα παραμείνουν σε καραντίνα μέσα στο σπίτι για μερικές ημέρες ακόμη, όπως ορίζει το πρωτόκολλο.

Ο Χανκς έκανε γνωστό μέσω twitter ότι ο ίδιος και η σύζυγός του μολύνθηκαν από τον κορωνοϊό και νοσηλεύτηκαν σε νοσοκομείο.

«Για να είμαστε σωστοί, πράγμα που είναι απαραίτητο στον κόσμο σήμερα, υποβληθήκαμε σε εξετάσεις για μόλυνση από τον κορωνοϊό και βγήκαν θετικές», ανέφερε ο Χανκς σε ανακοίνωσή του που μεταφόρτωσε στον λογαριασμό του στο Twitter. Το ζευγάρι ένιωθε κουρασμένο, είχε σωματικούς πόνους, κρυάδες και δέκατα και γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί σε εξετάσεις στην Αυστραλία όπου βρίσκεται, εξήγησε.

«Λοιπόν, τι κάνουμε τώρα; Οι υγειονομικές αρχές έχουν πρωτόκολλα, τα οποία οφείλουμε να τηρήσουμε. Εμείς, οι Χανκς, θα υποβληθούμε σε εξετάσεις, θα τελούμε υπό παρακολούθηση και απομόνωση όσο καιρό είναι απαραίτητο για την προστασία της δημόσιας υγείας και ασφάλειας. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα περισσότερο από το να πηγαίνουμε μέρα τη μέρα, έτσι δεν είναι;», είχε γράψει ο ηθοποιός.

Σήμερα, με νεότερη ανάρτησή του στο Instagram παροτρύνει τον κόσμο να μείνει στο σπίτι και να προσευχηθεί γι αυτούς που επηρεάζονται από την πανδημία:

«Την προσοχή σας. Γνωρίζω ότι τα πράγματα δεν πάνε και τόσο καλά. Αυτός ο ιός εξαπλώνεται παντού. Μείνετε στο σπίτι, κάντε το για τους αγαπημένους σας ανθρώπους. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές. Αν έχετε παρακολουθήσει όλες τις ταινίες του Τομ Χανκς, τις βλέπετε ξανά... απολαύστε τις. Αυτό δεν πρόκειται να είναι για πάντα. Ίσως κρατήσει για μια εβδομάδα ή δύο. Ας το κάνουμε για τον κόσμο. Προσευχηθείτε γι' αυτούς που επηρεάζονται», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B9zDL6JnWfd

Ο Χανκς πήγε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα ταινίας που έχει ως θέμα τη ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ. Τα γυρίσματα έχουν διακοπεί μετά την είδηση ότι ο Χανκς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Το ζευγάρι ήταν οι πρώτοι διάσημοι από τις ΗΠΑ που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με τη χώρα να μετρά 87 θύματα και 4.667 κρούσματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ