ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τομ Χανκς: «Θα πάρει αρκετό καιρό» - Τα τελευταία νέα για την υγεία του

Τομ Χανκς: «Θα πάρει αρκετό καιρό» - Τα τελευταία νέα για την υγεία του
Jordan Strauss/Invision/AP

Τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του ιδίου και της συζύγου του αποκάλυψε ο Τομ Χανκς μέσω twitter. Ο ηθοποιός και η Ρίτα Γουίλσον βρίσκονται σε κατ' οίκον περιορισμό, στην Αυστραλία, αφότου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Σε ένα μήνυμα που φαίνεται ότι έγραψε στη αγαπημένη του γραφομηχανή, την οποία έχει μαζί του στην απομόνωση όπου βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, ο διάσημος ηθοποιός λέει ότι μόλις τώρα έχουν αρχίσει να νιώθουν καλύτερα, δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα του κορωνοϊού, ενώ παράλληλα δίνει κουράγιο και εξηγεί τους λόγους της αυτοαπομόνωσης.

Ο διάσημος ηθοποιός γράφει στο σημείωμα που ανέβασε στο twitter:

«Γεια σε όλους, τώρα νιώθουμε καλύτερα, δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματά μας. Η αυτοαπομόνωση λειτουργεί ως εξής: Δεν το δίνετε σε κανέναν - Δεν το παίρνετε από κανέναν. Κοινή λογική έτσι;

Θα πάρει αρκετό καιρό, αλλά αν φροντίσουμε ο ένας τον άλλο, αν βοηθήσουμε όπως μπορούμε, και αν εγκαταλείψουμε κάποιες ανέσεις ... θα περάσει και αυτό. Μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Την περασμένη εβδομάδα, η αδελφή του ηθοποιού είχε μιλήσει σε ΜΜΕ και είχε αποκαλύψει ότι ο Χανκς δεν ήταν πολύ καλά, ήταν απλά οκ.

H αδελφή του διάσημου ηθοποιού είναι συγγραφέας, ζει στη Βενετία και μίλησε στη Mail Online για την υγεία του αδελφού της.

Η Σάντρα Χανκς, περιέγραψε την κατάσταση της υγείας του αδελφού της, ο οποίος προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα Γουίλσον, αποκαλύπτοντας ότι ακόμα δεν αισθάνεται πολύ καλά.

«Έχω επικοινωνήσει με τον αδελφό μου. Δεν είναι πολύ καλά, αλλά είναι οκ. Αν είμαι σε σοκ; Όχι, είναι ηθοποιός, δεν είναι Θεός, η περίθαλψη στην Αυστραλία είναι καλή», πρόσθεσε.

Ο Χανκς και η Γουίλσον βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό και αφού νοσηλεύτηκαν για 5 ημέρες στο νοσοκομείο, πλέον μεταφέρθηκαν και μένουν, σε απομόνωση, στο σπίτι το οποίο μισθώνουν στην Αυστραλία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ