ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζούλια Ρόμπερτς: Μένω στο σπίτι για να είμαι μέρος της λύσης

Τζούλια Ρόμπερτς: Μένω στο σπίτι για να είμαι μέρος της λύσης
AP Photo/Hau Dinh

Εντελώς αμακιγιάριστη και απλή, σοβαρή και χωρίς το τεράστιο χαμόγελο που είναι σήμα κατατεθέν της, η Τζούλια Ρόμπερτς πόζαρε στο φακό και έστειλε το δικό της μήνυμα για τον κορωνοϊό

Όλο και περισσότεροι σταρ του Χόλιγουντ μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο μέσα από τα πολυτελή σπίτια τους, σε μια προσπάθεια να περάσουν στον κόσμο το παγκόσμιο μήνυμα «Μένουμε Σπίτι» κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η διάσημη ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς, έκανε το ίδιο μετά από πρόκληση του Πιτ Σόουζα, του προσωπικού φωτογράφου του Μπάρακ Ομπάμπα, όσο εκείνος βρισκόταν στον Λευκό Οίκο.

Η σταρ ποζάρει απλή και αμακιγιάριστη σε μια σέλφι γράφοντας στη λεζάντα:

O υπέροχος @petesouza με προκάλεσε σε αυτό και είμαι τόσο χαρούμενη! Κατά τη διάρκεια αυτής της μοναδικής περιόδου μένω σπίτι για (#IStayHomeFor):

Την οικογένειά μου, για τις μικρές επιχειρήσεις, για όλους τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο, για τον καταπληκτικό γείτονά μου που είναι 95 ετών. Μένω στο σπίτι για να γίνω μέρος της λύσης. Μείνετε σπίτι. Είναι το σωστό πράγμα. Με τη σειρά μου προκαλώ την όμορφη φίλη μου Τζένιφερ Άνιστον, την εκπληκτική ανιψιά μου Έμα και την αξιοθαύμαστη φίλη μου Άλι Γουεντγουορθ να μοιραστούν μαζί μας τους λόγους για τους οποίους μένουν στο σπίτι τους.

https://www.instagram.com/p/B-FdytanzwE

ΔΗΜΟΦΙΛΗ