ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την Κάιλι Τζένερ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες

Κορωνοϊός: Δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων από την Κάιλι Τζένερ σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες
Evan Agostini/Invision/AP

Ένα εκατομμύριο δολάρια πρόσφερε η Κάιλι Τζένερ, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, ποσό που θα διατεθεί για την περίθαλψη ανθρώπων που έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό.

 

 

Η Κάιλι Τζένερ, η νεαρότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής και ιδιοκτήτρια της εταιρείας καλλυντικών Kylie Cosmetics, έκανε μία φιλανθρωπική κίνηση, την οποία γνωστοποίησε στο Instagram η γιατρός της, Θάις Αλιαμπάντι.

«Είμαι άφωνη, τα μάτια μου γέμισαν δάκρυα χαράς και η καρδιά μου είναι πλήρης ευγνωμοσύνης. Έκανα μια ευχή στο σύμπαν να συγκεντρώσω ιατρικές μάσκες για τους γενναίους νοσηλευτές μας και σήμερα το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα. Ένας από τους ασθενείς μου, ένας όμορφος Ζωντανός Άγγελος, μόλις δώρησε 1 εκατομμύριο δολάρια προκειμένου να μας βοηθήσει να αγοράσουμε εκατοντάδες χιλιάδες μάσκες και άλλο υλικό προστασίας τα οποία θα φροντίσουμε να παραδοθούν απευθείας στα μέλη των ομάδων μας άμεσης παρέμβασης, καθώς πάρα πολλές μάσκες στα νοσοκομεία εξαφανίζονται πριν καταλήξουν στα πρόσωπα των ηρώων μας που είναι στην πρώτη γραμμή... Από τα βάθη της καρδιάς μας, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ @kyliejenner. Είσαι ο ήρωάς μου. Αυτή η πλούσια δωρεά θα βοηθήσει να σωθούν πολλές πολύτιμες ζωές. Ο κόσμος μας είναι καλύτερος με εσένα μέσα. Σε αγαπώ τόσο πολύ. Σε ευχαριστώ Χ ένα εκατομμύριο», έγραψε.

https://www.instagram.com/p/B-KiUEKnGgd

Η Κάιλι Τζένερ της απάντησε γράφοντας: «Σ' αγαπώ! Και σ' ευχαριστώ για την αγάπη και φροντίδα που βάζεις σε οτιδήποτε κάνεις. Είσαι ένας άγγελος επί της γης».

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ