ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Disney και Paramount ανακοινώνουν τις νέες ημερομηνίες εξόδου των πολυαναμενόμενων ταινιών τους

Disney και Paramount ανακοινώνουν τις νέες ημερομηνίες εξόδου των πολυαναμενόμενων ταινιών τους
Imdb

Ο κορωνοϊός ανάγκασε πολλές ταινίες να αναβάλουν την πρεμιέρα τους στις κινηματογραφικές αίθουσες. Τα μεγάλα στούντιο προσπαθούν να βρουν την κατάλληλη ημερομηνία έτσι ώστε οι ταινίες αυτές να βρουν το κοινό και την ανταπόκριση που τους αξίζει, μετά το τέλος της πανδημίας.

Πολλές από αυτές έβλεπαν ως νέα περίοδο κυκλοφορίας εκείνη των Χριστουγέννων, καθώς φέτος δεν φαίνεται να έχουμε τεράστια κινηματογραφικά blockbuster να τη γεμίζουν, και έτσι η Paramount έκανε τις πρώτες ανακοινώσεις για τις νέες ημερομηνίες κυκλοφορίας στις αίθουσες των ταινιών της. Το «Top Gun: Maverick» θα κυκλοφορήσεις στις αίθουσες στις 23 Δεκεμβρίου, αντί για τις 24 Ιουνίου που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Κι έτσι, θα αναμετρηθεί στο box office με ταινίες όπως το «Dune», το «West Side Story» αλλά και το «Coming 2 America» που όλες είναι προγραμματισμένες να βγουν στις αίθουσες εκείνη την περίοδο.

Επίσης, η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου σίκουελ «Ένα Ήσυχο Μέρος 2» μεταφέρθηκε για τις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ η ταινία «The Spongebob Movie: Sponge on the Run» θα ανοίξει στις 31 Ιουλίου. Το μόνο καλοκαιρινό blockbuster που φαίνεται ότι δεν έχει επηρεαστεί ακόμα από τις αναβολές αυτές είναι το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν, το οποίο θα έβγαινε στις αίθουσες στις 16 Ιουλίου, αλλά πιθανώς κι αυτό θα μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία.

Μετά την Paramount και η Disney ανακοίνωσει τις νέες ημερομηνίες μερικών από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της.

Η τέταρτη φάση του MCU θα αργήσει τελικά αρκετούς μήνες να ξεκινήσει, με τις φήμες που ήθελαν τη «Black Widow» να παίρνει την θέση των «The Eternals» να επιβεβαιώνεται, καιτην ταινία να βγαίνει στις αίθουσες στις 6 Νοεμβρίου. Με τη σειρά τους, οι «The Eternals» μεταφέρονται στις 12 Φεβρουαρίου 2021, την ημερομηνία που θα έβγαινε το «Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings», μια από τις ταινίες που αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα, καθώς ο σκηνοθέτης της, Ντέστιν Ντάνιελ Κρέτον έθεσε εαυτόν σε καραντίνα. Έτσι, η ταινία προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 7 Μαϊου 2021, την αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας και του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness».

To «Doctor Strange 2» πήρε τη θέση του «Thor: Love And Thunder» και θα βγει στα σινεμά στις 5 Νοεμβρίου 2021, κι εκείνο με την σειρά του μεταφέρθηκε για τις 28 Φεβρουαρίου 2022. Το «Black Panther 2» παραμένει προγραμματισμένο για τις 8 Μαΐου 2022, ενώ το «Captain Marvel» μεταφέρεται δυο εβδομάδες μετά, στις 8 Ιουλίου 2022.

Η νέα ημερομηνία της «Mulan» είναι η 24η Ιουλίου 2020, ενώ το «Jungle Cruise» μεταφέρεται για τις 30 Ιουλίου 2021. Το «Indiana Jones 5» μεταφέρεται κι αυτό για ένα χρόνο αργότερα, στις 29 Ιουλίου 2022, ενώ το «Free Guy», η ταινία στην οποία ο Ραίαν Ρέινολντς παίζει ένα χαρακτήρα από video game, μεταφέρεται για τις 11 Δεκεμβρίου 2020. Tέλος, το «The French Dispatch» του Γουές Άντερσον μεταφέρεται στις 16 Οκτωβρίου, το «West Side Story» του Στίβεν Σπίλμπεργκ πάει για τις 18 Δεκεμβρίου, ενώ το «The Last Duel» του Ρίντλεϊ Σκοτ για τις 25 Δεκεμβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ