ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Europe Shine A Light: Ραντεβού στο YouTube δίνει η Eurovision

Europe Shine A Light:  Ραντεβού στο YouTube δίνει η Eurovision
Η Στεφανία Λυμπερακάκη, όπως αποφάσισε η ΕΡΤ θα είναι και του χρόνου η εκπρόσωπος της χώρας μας στον διαγωνισμό.

Μπορεί λόγω κορονοϊού, η μεγάλη γιορτή της μουσικής στην Ευρώπη, η Eurovision, να ματαιώθηκε, όμως την ημέρα που επρόκειτο να διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός, οι λάτρεις του διαγωνισμού θα ζήσουν όμορφες στιγμές μέσα από μία εκπομπή στο YouTube.

Σύμφωνα με την απόφαση της EBU, η Eurovision στις 16 Μαΐου θα «ξαναζωντανέψει» μέσα από την εκπομπή αυτή που θα έχει τον τίτλο «Europe Shine A Light» και στην οποία θα έχουν την ευκαιρία όλοι οι «πιστοί» θαυμαστές του θεσμού να απολαύσουν ένα προς ένα και τα 42 τραγούδια που είχαν επιλεγεί από την κάθε χώρα για να διαγωνιστούν φέτος.

Μετά την απόφαση ακύρωσης του φετινού διαγωνισμού ήρθαν τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό, κάτι που συνέβη και για την ελληνική αποστολή με την Στεφανία Λυμπερακάκη, η οποία είχε επιλεγεί με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ.

Με ανακοίνωσή της, την αμέσως επόμενη μέρα της ακύρωσης της Eurovision, η ΕΡΤ επανέλαβε τη στήριξή της στη 17χρονη Στεφανία από την Ολλανδία και ανακοίνωσε ότι και του χρόνου, η Ελλάδα θα κατέβει στον διαγωνισμό με το τραγούδι της Supergirl. Μοτίβο που ακολούθησαν και οι περισσότερες χώρες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό, δηλαδή αποφάσισαν να στείλουν και του χρόνου τον ίδιο καλλιτέχνη με το ίδιο τραγούδι. Κάτι που σημαίνει ότι για το επόμενο έτος έχουμε όλο τον χρόνο για να… εμπεδώσουμε τα τραγούδια που θα συμμετάσχουν στη Eurovision και να καταλήξουμε σε εκείνο που μας αρέσει πιο πολύ.

Μέχρι στιγμής πάντως, ένα από τα μεγαλύτερα φαβορί του διαγωνισμού παραμένει η Λιθουανία, η οποία κατεβαίνει στον διαγωνισμό με τους «The Roop» και το τραγούδι «On Fire».

Αν θέλετε να ακούσετε το τραγούδι τους όπως βέβαια και εκείνο της Στεφανίας Λυμπερακάκη, δεν έχετε παρά να συντονιστείτε στις 16 Μαΐου για μία διαφορετική και εορταστική Eurovision, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα προς ένα όλα τα τραγούδια.

Δείτε παρακάτω το τραγούδι της Λιθουανίας:.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ