ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ συζητούν για τη ζωή στην καραντίνα (vid)

Κορωνοϊός: Η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ συζητούν για τη ζωή στην καραντίνα (vid)
AP Photo/Mark J. Terrill

Δύο supermodels σε καραντίνα, λόγωκορωνοϊού. Η Ναόμι Κάμπελ και η Σίντι Κρόφορντ συζητούν και σχολιάζουν τις παράξενες συνθήκες που περνάει ο κόσμος, με το δικό τους τρόπο... 

Η Ναόμι Κάμπελ βρίσκει νέους τρόπους για να παραμένει απασχολημένη και να διασκεδάζει τους θαυμαστές της όσο βρίσκεται σε καραντίνα. Αυτή την εβδομάδα εγκαινίασε μια νέα αειρά από βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, με τίτλο No Filter With Naomi. Και για το πρώτο επεισόδιο, προσκάλεσε τη συνάδελφό της, Σίντι Κρόφορντ, για να συζητήσουν για την καθημερινότητα στην καραντίνα.

Οι δυο τους συνομίλησαν για περίπου μία ώρα και η Κάμπελ αποκάλυψε ότι λατρεύει να μένει στο σπίτι. «Πραγματικά ένιωσα ότι ο πλανήτης, η Μητέρα - Φύση, ήθελε ένα διάλειμμα. Ένιωσα λαιμαργία και υπερβολή, ότι όλο αυτό ήταν κάπως υπερβολικό. Αυτή την ηρεμία, την αγαπώ. Δεν μου αρέσουν φυσικά οι συνθήκες και όσα βιώνει ο κόσμος, οι θάνατοι, ο φίλος που έχασα και οι οικογένειες που γνωρίζω που είχαν απώλειες... όλα αυτά είναι φρικτά. Αλλά η ησυχία που μπορώ να διακρίνω στον αέρα. Δε βλέπετε τη διαφορά στο L.A;» σχολίασε η Κάμπελ.

Η Κρόφορντ σχολίασε τις δυσκολίες που επιφέρει όλη αυτή η άγνωστη κατάσταση, όμως τόνισε ότι αναγνωρίζει ότι έχει αρκετά προνόμια σε αντίθεση με άλλους ανθρώπους. «Νομίζω ότι το πιο περίεργο πράγμα είναι ότι δεν γνωρίζεις. Δεν έχεις σχέδια αλλά δεν ξέρεις και πότε θα κάνεις. Είναι σαν να μην ξέρουμε που είναι αυτό το φως στο τέλος του τούνελ. Ξέρουμε ότι κάποτε θα το δούμε, αλλά ξέρεις, εγώ είμαι τυχερή. Εγώ μπορώ να αντέξω οικονομικά να προμηθευτώ τρόφιμα και νομίζω ότι είναι δύσκολο να δώσω κάποια συμβουλή σε άλλους ανθρώπους γιατί είμαι ήδη προνομιούχα. Οπότε αναγνωρίζω πόσο μεγάλη πολυτέλεια είναι να μην ανησυχείς για τα ψώνια ή τον λογαριασμό του κινητού σου».

Οι δυο τους σχολίασαν επίσης το μόντελινγκ στα '90s συγκρίνοντας τις φωτογραφίσεις και τα πασαρέλες εκείνης της δεκαετίας με την τωρινή, αναπολώντας διάφορα γεγονότα.

Δείτε όλη τη συζήτηση στο βίντεο:

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ