ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Ana de Armas αποκαλύπτει πώς είναι να δουλεύεις στο Χόλιγουντ

Η Ana de Armas αποκαλύπτει πώς είναι να δουλεύεις στο Χόλιγουντ
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Ana de Armas προστέθηκε σχετικά πρόσφατα στην οικογένεια του Χόλιγουντ. Ανήκει στις ηθοποιούς που γενικά μπορεί να μην είχαν κάποια ιδιαίτερα αξιοσημείωτη πορεία στον χώρο του κινηματογράφου, ώσπου έφτασε μία ταινία κι ένας ρόλος που όχι απλώς την έβαλαν στον χάρτη, αλλά την ανέδειξαν σε μία από τις πολλά υποσχόμενες ηθοποιούς.

Για την Ana de Armas, αυτό συνέβη με το «Exposed» (2016) και τον Keanu Reeves ως συμπρωταγωνιστή της, έναν χρόνο μετά την πρώτη τους συνεργασία στο «Knock Knock». Εκεί, υποδύθηκε την Isabel de la Cruz κι έδειξε ότι το είδος που συνδυάζει δράμα με μυστήριο αποτελεί μάλλον το κάλεσμά της.

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «American Way» μίλησε για την καριέρα της, αλλά και για την εμπειρία της με τον ηθοποιό.

«Πέρασα τόσο καλά δουλεύοντας με τον Keanu κι έχουμε έρθει τόσο κοντά. Πέρασα τέλεια. Με φώναξε όταν ήταν παραγωγός στο Exposed και είπε ‘Δεν μπορώ να φανταστώ καμία καλύτερη για να παίξει αυτόν τον ρόλο»

Αυτή, όμως, δεν ήταν η μοναδική φορά που η σταρ συνεργάστηκε με έναν από τους γόηδες του Hollywood. Το 2017, συμμετείχε στην ταινία «Blade Runner 2049» και βρήκε τον εαυτό της στο πλευρό του Ryan Gosling. To αποκορύφωμα στο συγκεκριμένο πλαίσιο ήταν η συνεργασία της με τον νυν James Bond, Daniel Craig, για το «No Time to Die», το οποίο μετά την αναβολή του λόγω κορονοϊού, θα προβληθεί στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2020.

Για αυτήν της τη συνεργασία με τους ωραίους του Hollywood, δήλωσε:

«Ήμουν πολύ τυχερή -γιατί αυτοί οι άντρες ήταν πολύ ωραίοι- αλλά το καλύτερο κομμάτι ήταν το ποιοι είναι ως άνθρωποι. Είχα τους καλύτερους συνεργάτες»

Στο τέλος του 2020, η Ana de Armas θα έχει προσθέσει άλλες τέσσερις ταινίες στο βιογραφικό της εκτός από αυτήν του James Bond: «Sergio», «The Night Clerk», «Deep Water» και «Blonde».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ