ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Η Pink μιλάει για την εμπειρία της με τον κορωνοϊό (vid)

Κορωνοϊός: Η Pink μιλάει για την εμπειρία της με τον κορωνοϊό (vid)
Joel C Ryan/Invision/AP

Η τραγουδίστρια Pink και ο μόλις τριών ετών γιος της, ήταν από τους πρώτους που ασθένησαν από κορωνοϊό, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, η Pink που έχει αποθεραπευτεί, μιλάει για την εμεπιρία της με τη νόσο. 

Μπορεί η Pink να βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας από τον κορωνοϊό όμως το ψυχολογικό κομμάτι της όλης υπόθεσης είναι αυτό που πρέπει πλέον να διαχειριστεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια εμφανίστηκε, μέσω Skype, στην εκπομπή της Έλεν Ντε Τζενέρις «The Ellen DeGeneres Show» και μίλησε για τον εφιάλτη που πέρασε, καθώς στα μέσα Μαρτίου ο τριών ετών γιος της και η ίδια νόσησαν από τον κορωνοϊό.

«Με τα σχολεία και τις περισσότερες επιχειρήσεις στη χώρα να έχουν κλείσει, ο Τζέιμσον ήταν ήταν ο πρώτος που εμφάνισε συμπτώματα. Ξεκίνησε με πυρετό στις 14 Μαρτίου. Αυτό ακριβώς συνέβαινε σε όλη τη χώρα. Κάθε μέρα και ένα νέο κρούσμα», είπε αρχικά η Pink η οποία άρχισε να αρρωσταίνει λίγες μέρες αργότερα, αν και στην αρχή δεν είχε πυρετό.

Όπως περιγράφει, ήταν λάθος της ότι από την αρχή που ξεκίνησαν τα πρώτα συμπτώματα και έχοντας ήδη αναπνευστικά προβλήματα δεν χρησιμοποίησε έναν νεφελοποιητή.



«Δεν υπάρχει αυτός ο ιός. Αυτό είναι το πιο τρομακτικό πράγμα που έχω περάσει ποτέ σε όλη μου τη ζωή», είπε η τραγουδίστρια.

Μάλιστα παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι τόσο ή ίδια αλλά όσο και άλλοι διάσημοι έχουν ευκολότερη πρόσβαση στο να κάνουν το τεστ.

«Θα πρέπει να είστε θυμωμένοι μαζί μου που εγώ μπορώ να κάνω το τεστ και εσείς δεν μπορείτε. Όμως ο θυμός αυτός δεν πρόκειται να βοηθήσει την κατάσταση και πρέπει να συνεργαστούμε όλοι μαζί», κατέληξε.

Η Pink την περασμένη εβδομάδα με ανάρτησή της στο Instagram ανακοίνωσε ότι έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια για να υποστηρίξει τους επαγγελματίες του ιατρικού κλάδου στη Φιλαδέλφεια και το Λος Άντζελες, οι οποίοι αγωνίζονται εναντίον του κορωνοϊού.

https://www.instagram.com/p/B-il39tJ57d

ΔΗΜΟΦΙΛΗ