ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

H Lady Gaga επιστρέφει στον κινηματογράφο - Τη σκηνοθετεί ο Ρίντλεϊ Σκοτ

H Lady Gaga επιστρέφει στον κινηματογράφο - Τη σκηνοθετεί ο Ρίντλεϊ Σκοτ
Evan Agostini/Invision/AP

Μετά την οσκαρική ερμηνεία της στην ταινία «Ένα Αστέρι Γεννιέται», η Lady Gaga επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, καθώς θα υποδυθεί τη σύζυγο του μεγιστάνα της μόδας Μαουρίτσιο Γκούτσι στη νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ που θα κάνει πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2021.

Το Νοέμβριο του 2021 αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, «Gucci» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Lady Gaga. Πρόκειται για μια δραματική ταινία, η οποία εξιστορεί το χρονικό της δολοφονίας του Μαουρίτσιο Γκούτσι από τη σύζυγό του Πατρίτσια Ρετζάνι την οποία θα υποδυθεί η διάσημη ποπ σταρ.

Με την ταινία αυτή η Lady Gaga επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη τρία χρόνια μετά την πολυσυζητημένη συνεργασία της με τον Μπράντλεϊ Κούπερ στην ταινία «A Star is Born», του 2018, για την ερμηνεία της στην οποία ήταν, μάλιστα, υποψήφια για Όσκαρ. Αίσθηση είχε κάνει το περίφημο ντουέτο τους στη λαμπερή τελετή απονομής των βραβείων, το οποίο πυροδότησε τις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι και στη ζωή.

Μπορεί οι φήμες αυτές να μην επιβεβαιώθηκαν η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, ωστόσο, συνεχίζει να καταστρώνει φιλόδοξα σχέδια τα οποία δεν αφορούν αποκλειστικά στο φυσικό της χώρο που είναι η μουσική, αλλά και σε διαφορετικούς τομείς μεταξύ των οποίων και ο κινηματογράφος.

Η νέα ταινία του Ρίντλεϊ Σκοτ, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, βασίζεται στο βιβλίο της Σάρα Γκέι Φόρντεν «Η Oικία Gucci: Μια Αισθησιακή Ιστορία Φόνου, Τρέλας, Γκλάμουρ και Απληστίας» και παρακολουθεί τα βήματα και τα συναισθήματα της Πατρίτσια Ρετζάνι από την στιγμή που ανακάλυψε ότι ο πάμπλουτος σύζυγος της την απατά, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο, μέχρι την απόφασή της να τον δολοφονήσει και την τελική καταδίκη της σε φυλάκιση 16 ετών.

AP 9805200475

H Πατρίτσια Ρετζιάνι, που καταδικάστηκε σε 16ετή φυλάκιση για τη δολοφονία του Μαουριτσιο Γκούτσι (@AP Photo/Luca Bruno)

Πρόκειται για έναν απαιτητικό ρόλο μιας γυναίκας με πολλά διαφορετικά πρόσωπα. Τις ιδιαίτερες πτυχές της προσωπικότητας αυτής της τραγική ηρωίδας, μαζί με τις διαρκείς και έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις της, καλείται να αποτυπώσει η Lady Gaga στο κινηματογραφικό πανί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ