ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Salem’s Lot»: Άλλο ένα κλασικό βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να γίνει ταινία

«Salem’s Lot»: Άλλο ένα κλασικό βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να γίνει ταινία
AP Photo/Mark Lennihan

Μετά την μνημειώδη επιτυχία του «Αυτό», άλλο ένα κλασικό μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να γίνει ταινία, το Salem's Lot

Το ότι ένα ακόμα βιβλίο του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται για την κινηματογραφική του μεταφορά δεν εκπλήσσει κανέναν ειδικά μάλιστα μετά και τις εμπορικές επιτυχίες των τελευταίων ταινιών που βασίστηκαν σε κάποιες από τις ιστορίες του, με αποκορύφωμα το «Αυτό». Άλλη μια από αυτές ετοιμάζεται να προστεθεί στη λίστα, το «Salem’s Lot», το οποίο είναι το δεύτερο βιβλίο που έγραψε ο Κινγκ και κυκλοφόρησε το 1975.

Η ιστορία του βιβλίο επικεντρώνεται σε μια επαρχιακή πόλη της Νέας Αγγλίας, όπως πολλές από τις ιστορίες του άρχοντα του τρόμου, η οποία φαίνεται ότι έχει κατακλυστεί από αιμοδιψείς βρικόλακες. Το συγκεκριμένο βιβλίο έχει μεταφερθεί ήδη δυο φορές στη τηλεόραση ως σειρά, μια το 1979 σε σκηνοθεσία του Τόμπι Χούπερ και άλλη μια φορά το 2004.

Salem copy

Αυτή τη φορά την σκηνοθεσία και το σενάριό της έχει αναλάβει ο Γκάρι Ντάουμπερμαν, σκηνοθέτης του «Annabelle Comes Home» και σεναριογράφος του «Αυτό», με τους Τζέιμς Γουάν, Ρόι Λι και Μαρκ Γουόλπερ να κάνουν την παραγωγή.

Πέρα από αυτά τα, ευχάριστα, νέα τίποτε άλλο δεν έχει γίνει γνωστό για την ταινία – ούτε ποιο θα είναι το καστ της αλλά ούτε κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας. Αν και το συγκεκριμένο βιβλίο θεωρείται ίσως ένα από τα διφορούμενα του Κινγκ, με τέτοια ονόματα από πίσω της η ταινία ίσως καταφέρει να συνεχίσει το σερί των τελευταίων κινηματογραφικών επιτυχιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ