ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάρτιν Σκορσέζε: Δίνει σε όλους την ευκαιρία να βρεθούν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας

Μάρτιν Σκορσέζε: Δίνει σε όλους την ευκαιρία να βρεθούν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας
Evan Agostini/Invision/AP

Η νέα ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε βρισκόταν στο στάδιο των γυρισμάτων όταν αυτά διεκόπησαν λόγω του κορωνοϊού. Τώρα, ο σκηνοθέτης και οι δύο βασικοί του πρωταγωνιστές, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, καλούν τον κόσμο να βοηθήσει όσους υποφέρουν από τις συνέπειες της πανδημίας, με μια διόλου ευκαταφρόνητη ανταμοιβή... 

Προκειμένου να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια σίτισης και χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές, τους μισθούς και την ασφάλειά τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, μια ομάδα αστέρων του Χόλιγουντ δημιούργησαν την πρωτοβουλία Αll in Challenge.

Στο πλαισίου του νέου αυτού challenge λοιπόν, ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο καλούν τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και με αυτό τον τρόπο να λάβουν μέρος σε μία κλήρωση: να βρεθούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, στην οποία οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν, να τους γνωρίσουν από κοντά και να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας.

Η ταινία είναι το Killers of the Flower Moon-τα γυρίσματα διακόπηκαν ξαφνικά λόγω του lockdown-, που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Ντέιβιντ Γκραν και διαδραματίζεται στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920. Εκεί, μέλη της ινδιάνικης φυλής Osage δολοφονούνται υπό μυστήριες συνθήκες. Η υπόθεση απασχόλησε έντονα το τότε νεοσύστατο FBI και τον Έντγκαρ Χούβερ, καθώς η εύρεση πετρελαίου στη γη των Osage θεωρείτο ο βασικότερος λόγος της εξόντωσής τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ