ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κορωνοϊός: Ανάγκασε τα «Φιλαράκια» να αναβάλλουν το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion

Κορωνοϊός: Ανάγκασε τα «Φιλαράκια» να αναβάλλουν το πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό reunion

Ήταν το πιο πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό γεγονός της σεζόν και επρόκειτο να συμβεί στις 27 Μαΐου. Μιλάμε φυσικά για το reunion των Friends, για ένα και μοναδικό επεισόδιο, μια τηλεταινία στην ουσία, που είχε προγραμματιστεί να προβληθεί από το δίκτυο HBO Max.

Η Warner Media είχε ποντάρει πολλά στην επιστροφή της διάσημης σειράς, με μεγάλη διαφήμιση σε όλο τον κόσμο, καθώς ήδη οι απανταχού φαν δήλωναν ότι προσδοκούσαν εναγωνίως την προβολή του επεισοδίου. Δεν είναι τυχαίο ότι το λανσάρισμα διάφορων προιόντων από διαφορετικές εταιρείες, όπως μπλουζάκια, ρούχα, ακόμα και εξαρτήματα για κινητά, είχαν γίνει προ πολλού ανάρπαστα, γεγονός που επιβεβαιώνει τη μεγάλη απήχηση που γνωρίζει ακόμα και σήμερα η σειρά.

Όμως, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι είναι αναγκασμένη να αναβάλει την προβολή του ειδικού επεισοδίου για αργότερα. Δεδομένου όμως ότι ήδη πολλοί τηλεθεατές είχαν δηλώσει εγγραφή στο ειδικό κανάλι Friends, στην πλατφόρμα HBO Max, που έχει δημιουργηθεί εν αναμονή της τηλεταινίας, οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν ότι θα συνεχίσουν να προβάλουν «επεισόδια με ρεπορτάζ, με παρασκήνιο για πίσω από τις κάμερες και παλαιότερες συνεντεύξεις των συντελεστών», προκειμένου να μην επηρεαστεί η αυξανόμενη ζήτηση.

Όταν οι συντελεστές ανακοίνωσαν ταυτόχρονα στους λογαριασμούς τους στο Instagram ότι «είναι αλήθεια» πως θα ξαναβρεθούν, κόντεψε να πέσει το διαδίκτυο. Όλοι δείχνουν να περιμένουν την ώρα που οι Τζένιφερ Άνιστον, Κόρντει Κοξ, Λίζα Κούντροου, Μάθιου Πέρι, Ματ Λεμπλανκ και Ντέιβιντ Σούιμερ θα βουτήξουν και πάλι στο γνωστό συντριβάνι και θα πιουν τον καφέ τους στο στέκι τους στο Μανχάταν. «Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη, οι ηθοποιοί των "Friends" θα επανενωθούν αποκλειστικά για την νέα πλατφόρμα», έλεγαν τότε οι υπεύθυνοι ανακαλύπτοντας την ανέλπιστα μεγάλη ανταπόκριση που εξακολουθεί να έχει η σειρά.

https://www.instagram.com/p/B_QCQutjW_Y

2,5 εκατομμύρια για ένα επεισόδιο

Μόνο για ένα επεισόδιο, το οποίο μάλλον θα προβληθεί τελικά το ερχόμενο φθινόπωρο, οι ηθοποιοί εισέπραξαν 2,5 εκατομμύρια ευρώ έκαστος- απίστευτο πόσο για μια σειρά που είναι εκτόςτηλεοπτικής οθόνης εδώ και χρόνια.

Η HBO Max αποφάσισε να αγοράσει τα δικαιώματα της σειράς έναντι 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, αφού είχε παρατηρηθεί οτι παρέμενε πρώτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών ακόμα και στην πλατφόρμα Netflix, η οποία εξακολουθεί να προβάλει παλιότερα επεισόδια. Όσο για τα γυρίσματα είχαν ήδη ξεκινήσει στο διάσημο στούντιο της Warner Bros ενώ η παρέα, ο Ρος, η Μόνικα, ο Τσάντλερ, η Φοίβη, ο Τζόι και η Ρέιτσελ, παρότι αρκετά μεγαλύτεροι από τότε, δήλωναν «κεφάτοι, όλο ενέργεια και αγαπημένοι όσο ποτέ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ