ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βαλ Κίλμερ: Μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα (vid)

Βαλ Κίλμερ: Μιλάει για πρώτη φορά για τη μάχη με τον καρκίνο του φάρυγγα (vid)
AP Photo/Mark Humphrey, File

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του φάρυγγα με τον οποιό διαγνώστηκε το 2015 μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βαλ Κίλμερ. «Νιώθω αρκετά καλύτερα από ό,τι ακούγομαι. Νιώθω θαυμάσια», υποστήριξε ο δημοφιλής ηθοποιός στην εκπομπή Good Morning America με τον ήχο της φωνής του, όμως, να σοκάρει όσους τον άκουσαν.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ο καρκίνος «αντιμετωπίστηκε γρήγορα», εξηγώντας ότι ο ήχος της φωνής οφείλεται στην τραχειοστομία στην οποία υποβλήθηκε «για να με βοηθήσει να ανασάνω, καθώς πρήστηκαν οι αδένες στον λαιμό μου». Ο ίδιος προσπάθησε να αντιμετωπίσει με χιούμορ την κατάσταση αυτή απαντώντας στο ερώτημα τι του λείπει περισσότερο από τη φωνή του: «Ότι κάποτε είχα φωνή. Και ότι δεν γελούσα σαν πειρατής», είπε.

Η αποκάλυψη για το γεγονός ότι ο Κίλμερ πάσχει από καρκίνο έγινε το 2016 και μάλιστα την έκανε ο Μάικλ Ντάγκλας, ερήμην του ηθοποιού. Ο Βαλ Κίλμερ, είχε σπεύσει τότε να διαψεύσει ότι είναι άρρωστος, παρότι λίγο αργότερα αναγκάστηκε να παραδεχτεί ότι πράγματι πάσχει από καρκίνο.

Ο Κίλμερ μίλησε και για την ερωτική του ζωή δηλώνοντας «ντροπαλός» παρά το γεγονός ότι από το κρεβάτι του έχουν περάσει γυναίκες όπως η Σερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Αντζελίνα Τζολί. «Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω μια ήρεμη ζωή στο Νιού Μεξικο παρά το γεγονός ότι είχα διάσημες φίλες στο παρελθόν», είπε χαρακτηριστικά.

«Πρέπει να είσαι δεσμευμένος με μια γυναίκα τόσο δυναμική και τόσο προσηλωμένη στη δουλειά της όπως η Σίντι Κρόφορντ που ήταν το νο1 μοντέλο στον πλανήτη όταν είχαμε σχέση», πρόσθεσε μιλώντας για τις σχέσεις του.
Ο Βαλ Κίλμερ χαρακτήρισε, τέλος, συγκινητικό το τρέιλερ της ταινίας Top Gun: Maverick στην οποία κάνει ένα πέρασμα. «Με εξέπληξε η εικόνα του Τομ Κρουζ με το μπουφάν του από την πρώτη ταινία και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό», είπε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ