ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις είναι σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και όχι με τη γυναίκα του

Ο λόγος που ο Μπρους Γουίλις είναι σε καραντίνα με την Ντέμι Μουρ και όχι με τη γυναίκα του

Η κόρη των Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ, Σκάουτ, αποκάλυψε πως οι διαζευγμένοι γονείς της περνούν μαζί την απομόνωσή τους από τον έξω κόσμο. Αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, αφού οι δυο τους είναι χωρισμένοι από το 2000 και ο ηθοποιός του «Die Hard» είναι πλέον παντρεμένος με την Έμα Χέμινγκ.

Νωρίτερα τον ίδιο μήνα, μία φωτογραφία του ηθοποιού που πόζαρε δίπλα στην πρώην γυναίκα του, τη Σκάουτ και το αγόρι της αδερφής της, Τάλουα Γουίλις, έγινε, όπως ήταν φυσικό, viral.

Στη φωτογραφία φορούν όλοι ίδιες πιζάμες, όμως η γυναίκα του Γουίλις, Έμα Χέμινγκ και οι δύο τους κόρες, δεν ήταν σε αυτή. Για να βάλει τέλος στις φήμες που δημιουργήθηκαν, η Σκάουτ, έκανε γνωστό μέσω ενός podcast πως η Έμα είχε προγραμματίσει να είναι και εκείνη μαζί τους στο Αϊντάχο, όμως ένα επείγον ζήτημα υγείας την κράτησε πίσω.

«Είναι πολύ αστείο γιατί για εμένα, είναι απλά περίεργοι γονείς. Για όλους τους υπόλοιπους, αυτό μοιάζει να ξεπερνάει τα όρια. Η μητριά μου θα ερχόταν εδώ μαζί με τις δύο μικρές μου αδελφές».

Όπως είπε η Σκάουτ, η μία της αδελφή, στην προσπάθειά της να τρυπήσει με μία βελόνα το παπούτσι της, τρύπησε το πόδι της και αυτό ήταν αρκετό για να τους κρατήσει μακριά από αυτό το περίεργο γκρουπ καθώς η Έμα ήθελε πρώτα να βεβαιωθεί πως η εξετάσεις της κόρης της δεν θα έδειχναν κάτι σοβαρό.

Η Μουρ και ο Γουίλις ήταν παντρεμένοι από το 1987 μέχρι το 2000 αλλά οι σχέσεις του παρέμειναν άψογες. Για τη Σκάουτ, όπως η ίδια δήλωσε, ήταν πολύ όμορφο να είναι με τους γονείς της στο σπίτι που μεγάλωσε.

«Είναι και οι δύο αξιαγάπητοι γονείς των 90s που επέλεξαν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε μία μικρή πόλη και όχι στο Λος Άντζελες».

Οι περιορισμοί μετακινήσεων λόγω του κορωνοϊού κρατά τη νυν γυναίκα του Μπρους Γουίλις μακριά, αλλά έχουν καθημερινή επαφή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Και για να σβήσει την όποια «φωτιά» δημιουργήθηκε, η Έμα Χέμινγκ σχολίασε στη φωτογραφία πως όλοι είναι υπέροχοι.

This is why Bruce Willis is isolating with ex Demi Moore and not his wife, by Toyin Owoseje, CNN

ΔΗΜΟΦΙΛΗ