ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sex and the City: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολιάζει τη φωτογραφία του Mr Big με ξυρισμένο κεφάλι

Sex and the City: Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ σχολιάζει τη φωτογραφία του Mr Big με ξυρισμένο κεφάλι
AP Photo/Kevork Djansezian

Κάρι Μπράντσο και Mr Big. Κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Κρις Νορθ. Ερωτεύτηκαν τηλεοπτικά, παντρεύτηκαν κινηματογραφικά και τώρα ανταλάσσουν κομπλιμέντα στο Instagram, με αφορμή μια φωτογραφία του δεύτερου, που ξυρίστηκε γουλί λόγω καραντίνας και κορωνοϊού

Είναι από τους τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς έρωτες που έγραψε τη δική του ιστορία και έκανε πολλές γυναικείες -και όχι μόνο- καρδιές να συγκινηθούν. Μιλάμε φυσικά για την Κάρι Μπράτσο και τον Mr Big από το εμβληματικό Sex and the City. Και μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής πια σειράς, όμως η σχέση αυτή εξακολουθεί να υπάρχει, αν και όχι ακριβώς όπως τη γνωρίσαμε στις οθόνες.

Οι δύο ηθοποιοί, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και ο Κρις Νόρθ, έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και αυτό αποτυπώνεται στη τελευταία ανάρτηση που έκανε ο Mr Big στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Με τα κομμωτήρια και τα κουρεία να παραμένουν κλειστά και στις ΗΠΑ λόγω καραντίνας και κορωνοϊού, ο Κρις Νορθ ενέδωσε στην τάση στα ανδρικά κουρέματα εν καιρώ κορωνοϊού και ξύρισε τον κεφάλι του με την ψιλή.

Τα σχόλια έπεσαν κατά δεκάδες, όμως, εκείνο που ξεχώρισε ήταν αυτό της τηλεοπτικής Κάρι.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν δίστασε να αφήσει ένα σχόλιο γεμάτο νόημα στη φωτογραφία γράφοντας «Γιατί άργησες τόσο;», θέλοντας μάλλον να τονίσει πόσο του πάει το νέο του «κούρεμα».

https://www.instagram.com/p/B_Nwrnppvbq

ΔΗΜΟΦΙΛΗ