ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τα Φιλαράκια: Ο Τομ Σέλεκ θέλει να συμμετέχει στο reunion της σειράς

Τα Φιλαράκια: Ο Τομ Σέλεκ θέλει να συμμετέχει στο reunion της σειράς
Evan Agostini/Invision for Hallmark Channel/AP Images

Όλα είναι έτοιμα για το reunion της σειράς «Τα Φιλαράκια», που θα παιζόταν σε λιγότερο από ένα μήνα, αν δεν έβαζε φρένο στο πρότζεκτ ο κορωνοϊός. Το αρχικό, πρώτο επεισόδιο, πιθανώς θα ακολουθήσουν κι άλλα και τώρα, κάποιοι από τους διάσημους που είχαν κάνει περάσματα από τη σειρά στο παρελθόν, εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν ξανά σε αυτήν. 

Φυσικά, οι βασικοί πρωταγωνιστές, ο Ρος και η Μόνικα Γκέλερ, η Ρέιτσελ, ο Τζόι, ο Τσάντλερ και η Φοίβη θα είναι εκεί. Ωστόσο, φαίνεται πως άλλοι ηθοποιοί που πέρασαν από τη σειρά «Τα Φιλαράκια», θα ήθελαν να επιστρέψουν και πάλι στον κόσμο της διάσημης παρέας από τη Νέα Υόρκη.

Ένας από αυτούς είναι ο Τομ Σέλεκ, ο οποίος υποδύθηκε έναν οφθαλμίατρο με τον οποίο η Μόνικα διατηρούσε σχέση για ένα διάστημα της σειράς «Τα Φιλαράκια» πριν από δύο ολόκληρες δεκαετίες.

Μιλώντας στο αμερικανικό People, ο διάσημος ηθοποιός θυμάται για τη συμμετοχή του στη σειρά. «Ήταν εξαιρετικός χώρος εργασίας. Οι ηθοποιοί ήταν ιδιαίτερα ευγνώμονες για την ευκαιρία και όσο πιο καλοσυνάτοι γίνεται».

Ο Ρίτσαρντ επρόκειτο να εμφανιστεί στη ζωή της Μόνικα στη σειρά «Τα Φιλαράκια» για λίγα μόνο επεισόδια. Ωστόσο, κατά την τελευταία ανάγνωση των ρόλων τους, οι υπεύθυνοι της σειράς έκριναν πως ο οφθαλμίατρος δεν είχε ολοκληρώσει τον κύκλο του στη σειρά «Τα Φιλαράκια». «Μου είπαν, “μπορείς να κάνεις μερικά ακόμη;”. Οπότε γυρίσαμε περισσότερα. Γρήγορα συνειδητοποίησα ότι ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση» λέει σήμερα ο Τομ Σέλεκ.

https://www.instagram.com/p/B8i35pDFr2K

Οι λάτρεις της σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends») περίμεναν επί μήνες για μια ένδειξη που να επιβεβαιώνει τις φήμες για την επιστροφή στις οθόνες της διάσημης νεοϋορκέζικης παρέας: Η επιβεβαίωση ήρθε στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου από τους ίδιους τους ηθοποιούς της σειράς. Οι πληροφορίες για το κασέ των ηθοποιών που δέχτηκαν να επιστρέψουν για ένα σπέσιαλ reunion αναφέρουν κάθε πρωταγωνιστής θα αμειφθεί με 2,5 εκατομμύρια δολάρια ανά επεισόδιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ