ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μάθιου Πέρι: Ατημέλητος και σκεπτικός σπάει την καραντίνα

Μάθιου Πέρι: Ατημέλητος και σκεπτικός σπάει την καραντίνα
AP Photo/Mary Altaffer

Ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ από τη σειρά Τα Φιλαράκια, έσπασε για λίγο την καραντίνα και ο φωτογραφικός φακός τον εντόπισε να περπατάει στους δρόμους του Λος Άντζελες με αρκετά παραπανίσια κιλά -προφανώς λόγω του εγκλεισμού- ατημέλητος και πραγματικά αγνώριστος.

Ο «Τσάντλερ» από τη θρυλική σειρά «Φιλαράκια» καταγράφηκε στα συγκεκριμένα στιγμιότυπα να περπατά στο δρόμο φανερά κουρασμένος και χαμένος στις σκέψεις του.

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του τη μάχη που έδινε για να απεξαρτηθεί από το αλκοόλ κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς, έχοντας αποκαλύψει τις ελάχιστες αναμνήσεις που διατηρεί από τα γυρίσματα των σεζόν των «Friends».

«Είχα πολλά σκαμπανεβάσματα στη ζωή μου και πολλά θαυμάσια βραβεία. Αλλά το καλύτερο πράγμα για μένα είναι ότι αν κάποιος αλκοολικός έρθει και μου πει: "Θα με βοηθήσεις να σταματήσω να πίνω;". Και τότε θα του πω: "Ναι, ξέρω πώς να το κάνεις αυτό"» είχε εξομολογηθεί στο The Hollywood Reporter.

https://www.instagram.com/p/B_f_hGwHG7j

Το Σεπτέμβριο του 2018, με ανάρτησή του στο Twitter, ο Πέρι είχε αποκαλύψει και ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Τρεις μήνες σε ένα νοσοκομειακό κρεβάτι. Τσεκ», είχε γράψει ο ηθοποιός.

Τον προηγούμενο Αύγουστο είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι ο ηθοποιός είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Τότε εκπρόσωπος του Πέρι είχε δηλώσει ότι «υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες για να αποκαταστήσει τη διάτρηση που είχε υποστεί ο γαστρεντερικός σωλήνας του και είναι ευγνώμων για την ανησυχία που δείχνετε, αλλά ζητάει τη συνέχιση της προστασίας της ιδιωτικής του ζωής καθώς βρίσκεται στην αποθεραπεία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ