ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Goethe on Demand: Δωρεάν γερμανικές ταινίες online από το Ινστιτούτο Γκέτε της Αθήνας

Goethe on Demand: Δωρεάν γερμανικές ταινίες online από το Ινστιτούτο Γκέτε της Αθήνας
Goethe Institut

Μια εκλεκτή διαλογή από ταινίες του γερμανικού κινηματογράφου -όλες με αγγλικούς υπότιτλους- προσφέρει δωρεάν το Ινστιτούτο Γκέτε της Αθήνας, για την περίοδο του κορωνοϊού και του home entertainment

To Goethe-Institut σε συνεργασία με τη Filmgalerie 451 προσφέρουν το Goethe on Demand, μία επιλογή γερμανικών ταινιών, που είναι διαθέσιμες δωρεάν online μέχρι και τις 30 Ιουνίου, μια εκλεκτική ταινιοθήκη γερμανικών ταινιών για τις μέρες που όλοι ανακαλύπτουμε δημιουργούς και εθνικές κινηματογραφίες από το σπίτι μας.

Η λίστα περιλαμβάνει art house ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, όπως το «Nachmittag» και το «Der traumhafte Weg» της Αντζελα Σάνελεκ που τιμήθηκε το 2019 με το βραβείο σκηνοθεσίας στη Berlinale, το «Weitermachen Sanssouci» του Μαξ Λινζ (2019), ταινίες για νέους, παλιότερες και νεότερες ανέκδοτες στην Ελλάδα γερμανικές ταινίες από όλα τα ρεύματα του κινηματογράφου της χώρας.

Όλες οι ταινίες είναι στα γερμανικά με αγγλικούς υπότιτλους. Για την προβολή των ταινιών είναι απαραίτητη η λήψη ενός κωδικού πρόσβασης από το Goethe-Institut Athen. Στείλτε μήνυμα στο prog-athen@goethe.de και θα λάβετε τον κωδικό.

Βρείτε εδώ όλες τις πληροφορίες για το πρόγραμμα Goethe on Demand και δείτε τις ταινίες στοαντίστοιχο link.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ