ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έλον Μασκ: Απέκτησε το έκτο του παιδί - Το πρώτο με την τραγουδίστρια Grimes

Έλον Μασκ: Απέκτησε το έκτο του παιδί - Το πρώτο με την τραγουδίστρια Grimes
Evan Agostini/Invision/AP

Πατέρας έγινε για μια ακόμη φορά, την έκτη πιο συγκεκριμένα, ο δισεκατομμυριούχος και ιδρυτής των Tesla και SpaceX, Έλον Μασκ, καθώς η 32χρονη σύντροφός του, η τραγουδίστρια Grimes, έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδί τους.

Ο Έλον Μασκ μοιράστηκε την είδηση στο Twitter, όπως εξάλλου συνηθίζει να κάνει με τα πάντα, όταν ένας ακόλουθός του τον ρώτησε σχετικά με το μωρό. Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla είχε προηγουμένως κοινοποιήσει ότι η Grimes θα γεννούσε τη Δευτέρα. «Μαμά και μωρό είναι και οι δύο καλά», έγραψε ο Μασκ στο Twitter, τέσσερις ώρες μετά την ανάρτηση στην οποία ανακοίνωνε: «Λίγες ώρες ακόμη».

Ο Μασκ στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι απέκτησε ένα γιο και μάλιστα, μετά από ερώτηση ακολούθου του, αποκάλυψε και το όνομα του μωρού, το οποίο είναι τελείως αναπάντεχο.

Όπως έγραψε ο Έλον Μασκ στο Twitter, ο γιος του πήρε το όνομα X Æ A-12 Musk...

Το μωρό αυτό είναι το πρώτο για την τραγουδίστρια, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Κλερ Μπούσερ, ενώ ο 48χρονος Έλον Μασκ έχει ήδη πέντε παιδιά από έναν προηγούμενο γάμο του. Είχε και ένα ακόμα, αλλά ο πρώτος του γιος, ο Νεβάδα, πέθανε σε ηλικία μόλις 10 εβδομάδων, από το σύνδρομο αιφνίδιου θανάτου το 2002.

Η είδηση για την εγκυμοσύνη της Grimes έγινε γνωστή στις αρχές Ιανουαρίου, όταν η ίδια η τραγουδίστρια ανάρτησε μια φωτογραφία στην οποία έχει κάνει photoshop ώστε να φαίνεται ένα έμβρυο μέσα στη φουσκωμένη κοιλιά της. Μετά τις επικρίσεις που δέχτηκε, η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε ότι είναι έγκυος με μια ανάρτηση που ανέβασε στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/B9XEzsrnvDJ

Ρωτώντας τους ακόλουθούς της πώς τα «καταφέρνουν με την δουλειά και το μωρό», έγραψε στην λεζάντα μίας selfie «Λυπάμαι που δεν προώθησα το άλμπουμ μου σωστά ή περισσότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλο αυτό το πράγμα είναι μια δοκιμασία. Είχα κάποιες επιπλοκές από νωρίς, ένα αξιοπρεπές δεύτερο τρίμηνο, αλλά άρχισα να πονάω παντού στην 25η εβδομάδα. Νιώθω πως δεν είχα προετοιμαστεί καλά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ