ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

We are the Champions: Οι Queen προσαρμόζουν το θρυλικό τραγούδι στην εποχή του κορωνοϊού (vid)

We are the Champions: Οι Queen προσαρμόζουν το θρυλικό τραγούδι στην εποχή του κορωνοϊού (vid)
Charles Sykes/Invision/AP

Μία νέα εκδοχή -προσαρμοσμένη στην εποχή του κορωνοϊού- της διαχρονικής επιτυχίας «We Are The Champions» ηχογράφησαν, εξ αποστάσεως οι Μπράιαν Μέι και Ρότζερ Τέιλορ, ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος των Queen, μαζί με τον τραγουδιστή Άνταμ Λάμπερτ, ο οποίος έχει αντικαταστήσει στο γκρουπ το Φρέντι Μέρκιουρι.

Εκμηδενίζοντας, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, την απόσταση που χωρίζει το Λος Άντζελες από την Αγγλία ηχογράφισαν αυτό το κομμάτι προκειμένου να βοηθήσουν στη μάχη ενάντια στον κορωνοϊού, καθώς τα έσοδα από αυτή τη συμβολική κυκλοφορία του θα διατεθούν στο ταμείο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, για την αντιμετώπιση του Covid-19.

«Θέλαμε να αφιερώσουμε το συγκεκριμένο κομμάτι μας, στους ήρωες της πρώτης γραμμής κατά του Covid-19 αλλά και σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Βρισκόμαστε σε έναν ‘αόρατο’ πόλεμο, στον οποίο οι γιατροί, οι νοσοκόμοι, οι οδηγοί και άλλες συγκεκριμένες ομάδες ατόμων αποδεικνύονται οι πρωταθλητές μας καθημερινώς», είπε σχετικά ο Μπράιαν Μέι ενώ ο Ρότζερ Τέιλορ συμπλήρωσε συγκινημένος: «Είμαι πατέρας μιάς κόρης που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα κατά του ιού. Η γενναιότητα της, καθώς και των υπολοίπων, είναι πρότυπο και πραγματικά τους κάνει πρωταθλητές».



Από την πλευρά του ο Άνταμ Λάμπερτ εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους του ήρωες – γιατρούς και νοσηλευτές που παλεύουν, μέρα και νύχτα, ενάντια σε ένα σκληρό και αόρατο αντίπαλο:

«Είμαστε ευγνώμονες για όσους μάχονται κατά του Covid-19 για να είμαστε εμείς ασφαλείς, υγιείς και δυνατοί. Και αυτή την ευγνωμοσύνη θέλαμε να δείξουμε μέσα από το ‘You Are The Champions'», είπε ο τραγουδιστής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ