ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άντονι Χόπκινς: Στα 82 του χορεύει ραπ στο Tik Tok - Προκαλεί Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ (vid)

Άντονι Χόπκινς: Στα 82 του χορεύει ραπ στο Tik Tok - Προκαλεί Σταλόνε και Σβαρτσενέγκερ (vid)
Richard Shotwell/Invision/AP

O sir Άντονι Χόπκινς δεν το βάζει κάτω. Στα 82 του χρόνια δεν τον πτοεί κανένας κορωνοϊός και καμία καραντίνα, αντιθέτως, φαίνεται ότι οι συνθήκες τον κάνουν πιο ευφάνταστο, ενεργητικό και δημιουργικό από ποτέ... 

Ο εμβληματικός ηθοποιός, ένας από τους σπουδαιότερους της γενιάς του, όχι απλώς το διασκεδάζει, αλλά προκαλεί και τους νεότερους συναδέλφους του να κάνουν το ίδιο. Αν μπορούν...

Ο Χόπκινς έχει ανοίξει λογαριασμό στην αγαπημένη πλατφόρμα της... νεολαίας, στην οποία προφανώς θέλει και ο ίδιος να ανήκει, το Tik Tok και -ειδικά στην καραντίνα- ανεβάζει συχνά βιντεάκια.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός αποφάσισε να χορέψει το τραγούδι Toosie Slide του Drake, προκαλώντας τους συναδέλφους και φίλους του, Σιλβέστερ Σταλόνε και Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ να κάνουν το ίδιο.

Ο Χόπκινς είναι ένας πολυτάλαντος και πολυπράγμων άνθρωπος που αν δεν ήταν -σπουδαίος- ηθοποιός, θα μπορούσε να είναι ζωγράφος ή μουσικός, τέχνες με τις οποίες επίσης ασχολείται πολύ συστηματικά, κάνοντας εκθέσεις ζωγραφικής και βγάζοντας δίσκους με δική του μουσική.

Γεννήθηκε τη παραμονή πρωτοχρονιάς του 1937 στη βιομηχανική πόλη Πορτ Τάλμποτ της Νότιας Ουαλίας και όπως ο ίδιος έχει πει, θέλησε να γίνει ηθοποιός αφού είδε το «Limelight» του Τσάρλι Τσάπλιν δεκαπέντε φορές στη σειρά.

Στον κινηματογράφο του Πορτ Τάλμποτ, της πατρίδας του, όπου οι γονείς του είχαν αρτοποιείο και όπου ο νεαρός 'Αντονι δεν είχε επιτυχία ούτε στο σχολείο, ούτε στον αθλητισμό. Μόνο η ενασχόλησή του με τη μουσική και με το πιάνο του έδινε ελπίδα. Αλλά όταν ένας δάσκαλος του οικοτροφείου θέλησε να τον ωθήσει να γίνει ακόμα καλύτερος, σταμάτησε αμέσως. Συμβουλές για τη βελτίωση της απόδοσής του ο 'Αντονι Χόπκινς δεν μπορούσε ποτέ να αντέξει - ούτε στη ζωή, ούτε στη μουσική... Αυτόι πάντως δεν φάνηκε να αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην πορεία του σε κανένα τομέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ